Ο Μονομάχος είναι μια ταινία που σημάδεψε τις αρχές του 21ου αιώνα και έδωσε στον Ράσελ Κρόου το Όσκαρ Ερμηνείας το 2001. 23 χρόνια μετά, ο ενθουσιασμός για το 2ο μέρος του franchise είναι μεγάλος, με τον Ρίντλεϊ Σκοτ να ολοκληρώνει ένα έργο ζωής με αυτή την ταινία και να ενώνει μαζί ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα του Χόλιγουντ με δύο από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς των τελευταίων 2 ετών.

Με την ταινία Ο Μονομάχος 2 να έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο, το Vanity Fair έκανε την πρώτη αποκάλυψη από τα γυρίσματα, προμηνύοντας και το πρώτο trailer που, συνήθως, κυκλοφορεί λίγες ώρες αργότερα ή την επόμενη μέρα.

Στις φωτογραφίες του Vanity Fair, βλέπουμε τον Πολ Μεσκάλ, που είναι ο Μονομάχος αυτής της ταινίας, τον Πέδρο Πασκάλ, με τον οποίο θα παλέψει στην αρένα ο Μεσκάλ, και τον Ντενζέλ Ουάσινγκτον, τον Αυτοκράτορα. Από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο Μεσκάλ υποδύεται τον Λούκιο, ενώ τα ονόματα των άλλων δύο δεν τα γνωρίζουμε ακόμα. Εκτός από τους 3 τους, στην ταινία παίζουν ο Τζόζεφ Κουίν (που λατρέψαμε στο Stranger Things και τώρα πρωταγωνιστεί στο A Quiet Place Prequel) και η Κόνι Νίλσεν, η οποία, εικάζουμε, θα υποδυθεί τη γυναίκα του Λούκιου.

Στις φωτογραφίες πάντως, η συζήτηση έχει στραφεί γύρω από δύο ζητήματα: τον Ντενζέλ Ουάσινγκτον με το χρυσό του σκουλαρίκι και τον Πολ Μεσκάλ που έβαλε μυϊκά κιλά και έγινε ντούκι, με τον Πέδρο Πασκάλ να αποκαλύπτει ότι τον αποκαλεί Brick Wall Paul και πως δεν θα ήθελε με τίποτα να κάνει ξανά σκηνές σωματικής μάχης μαζί του.

Με τούτα και με κείνα, ένα πράγμα είχε ο Πολ Μεσκάλ που δεν υπερτερούσε έναντι άλλων, αυτό ήταν η γράμμωση και η μυώδης μάζα του, αν και έχει το σώμα για να είναι ντούκι. Αφού το έκανε κι αυτό κι έγινε Μονομάχος, πάει, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.