Ο Ivan Reitman, παραγωγός και σκηνοθέτης μερικών από τις μεγαλύτερες χολιγουντιανές κωμωδίες, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, όπως δημοσίευσε ο CEO της Sony Pictures Motion Picture Group. Ο ίδιος, αποτέλεσε δημιουργός των πιο κλασικών κωμικών ταινιών των δεκαετιών 80s και 90s, όπως το «Ghostbusters» (1984). Η ταινία έγινε τεράστια επιτυχία για ολόκληρες δεκαετίες, αφού μέχρι και πέρυσι, είδαμε την συνέχεια της, «Ghostbusters: Afterlife», της οποίας σκηνοθέτης ήταν ο γιο τους, Jason Reitman.

The Adam Project: H πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds, έρχεται τον Μάρτιο στο Netflix

«Σήμερα, όλοι στην Columbia αλλά και σινεφίλ από όλο τον κόσμο, δακρύζουμε. Ο Ivan Reitman, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της παρακαταθήκης του στούντιο μας, αλλά πάνω από όλα ήταν ένας πολύ καλός φίλος», έγραψε ο Tom Rothman, διευθυντής και CEO της Sony Pictures Motion Picture Group, σε σχετικό tweet, στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας «Ghostbusters».«Ένα μεγάλο ταλέντο και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θα μας λείψει ιδιαίτερα. Τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια του».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή The Hour, του CBC, ο Reitman, είχε δηλώσει στον παρουσιαστή George Stroumboulopoulos, πως είναι δύσκολο να γνωρίζει από πριν αν μια ταινία θα γίνει επιτυχία, ωστόσο μπορούσε εύκολα να ξεχωρίσει μελλοντικούς σταρ της κωμωδίας.

Πηγή: CNN