Η δέκατη προσθήκη στη σειρά ταινιών δράσης της Universal, Fast & Furious, φέρνει και μεγάλα ονόματα, όπως εκείνο του Jason Momoa ο οποίος λέγεται πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Vin Diesel και του υπόλοιπου λαμπερού καστ της ταινίας, η οποία θα φέρει – από ότι φαίνεται- τον τίτλο Fast & Furious 10. Και ενώ πληροφορίες για την πλοκή δεν έχουν ακόμα βγει στο προσκήνιο, λέγεται πως ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Aquaman, θα παίξει ρόλο κακού.

Ωστόσο η ίδια η Universal, αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Ο Justin Lin, που επέστρεψε στο franchise με το F9: The Fast Saga, το 2021, αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του σκηνοθέτη. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές όπως οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges και Sung Kang επιστρέφουν επίσης για την δέκατη ταινία, ενώ η Charlize Theron, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην όγδοη κατά σειρά, The Fate of the Furious, για να επιστρέψει στην F9, αναμένεται επίσης να κάνει δυναμική επιστροφή στην ταινία δράσης.

Amazon: Στην Αθήνα τα γυρίσματα για τη σειρά «Greek Salad» – Παραγωγή 8 εκατομμυρίων ευρώ

Τα τελευταία χρόνια, οι ταινίες Fast and Furious συνεχίζουν να προσελκύουν το κοινό, παραμένοντας διαχρονικές, αφού κάθε φορά προχωρούν σε όλο και πιο εντυπωσιακά stunts και διαθέτουν ένα all-star καστ όπως οι Theron, Johnson, Jason Statham and John Cena. Λέγεται μάλιστα πως ένα ακόμη μεγάλο όνομα που θα προστεθεί, είναι εκείνο της Helen Mirren.

Παραμένει ακόμη άγνωστο ποιοι άλλοι θα επιστρέψουν στην δέκατη ταινία, της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν την ερχόμενη άνοιξη. Προς το παρόν, η Universal, σχεδιάζει την προώθηση της ταινίας για τις 19 Μαίου του 2023.

Όσο για τον Jason Momoa, ολοκήρωσε τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας Aquaman, Aquaman and the Lost Kingdom, τον περασμένο χρόνο καθώς και μια επική ταινία φαντασίας, βασισμένη στο κόμικ Winsor McCay, με τίτλο Slumberland, η οποία αναμένεται να βγει στο Netflix, αργότερα μέσα στο χρόνο.