Τον Ιανουάριο του 2021, το HBO Max κυκλοφορούσε το Justice League Snyder’s Cut και άλλαζε εντελώς η οπτική για την ταινία. Η επιτυχία έφερε ξανά στο προσκήνιο τις κατηγορίες της Gal Gadot και του Raymond Fisher για τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2017, του Joss Whedon. Ο Fisher μάλιστα έλεγε διαρκώς πως είχε ζητήσει από τη Warner Bros. να διεξάγει έρευνα για τη συμπεριφορά του Whedon στα γυρίσματα. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ένα χρόνο μετά, ο Joss Whedon απευθύνεται για πρώτη φορά σε αυτές τις κατηγορίες και οι απαντήσεις του στο New York Magazine είναι το λιγότερο τραγικές. «Δεν απειλώ τους ανθρώπους. Ποιος το κάνει αυτό; Τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα της (Gal Gadot) και μπορεί να γίνω ενοχλητικά φλύαρος στο λόγο μου», είπε για την δήλωση της Ισραηλινής ηθοποιού πως απείλησε την καριέρα της.

Ο Whedon υποστήριξε πως σε μια διαφωνία τους για μια στιγμή, της είπε με χιούμορ ότι θα έπρεπε να δέσει το σώμα του σε μια ράγα και να κάνει αυτό που πρότεινε πάνω από το πτώμα του και πως αυτό η Gadot το θεώρησε απειλή πως θα την δέσει σε μια ράγα. Η ίδια απάντησε σε αυτό ότι «Κατάλαβα πολύ καλά τι μου είπε».

Ο Fisher είχε δηλώσει στο Forbes ότι ο Joss Whedon είχε απαράδεκτη συμπεριφορά και μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει στο μοντάζ διόρθωση χρώματος στο δέρμα του γιατί δεν του άρεσε ο τόνος του χρώματος του. Ο Whedon δήλωσε πως ανέβασε τη φωτεινότητα σε όλα τα πρόσωπα στην ταινία και πως είχε μιλήσει για ώρες με τον Fisher γι΄αυτό.

«Πετσόκοψε» τον Joss Whedon στο Twitter ο Fisher

«Οι ισχυρισμοί του δεν είναι αληθείς και δεν αξίζουν συζήτηση. Μιλάμε για μια δύναμη του κακού. Μιλάμε για έναν κακό ηθοποιό και με τις δύο έννοιες». Ο Fisher επέλεγε να μην πει πολλά γι΄αυτό και αρκέστηκε να τα χαρακτηρίσει ψεύδη και ηλιθιότητες και να κάνει ένα thread από tweets.

«Φαίνεται πως ο Whedon σκηνοθέτησε το δικό του Endgame τελικά […] Πριν ξεκινήσω, να ευχαριστήσω όλους όσοι στηρίζετε αυτούς που δέχτηκαν την κακοποίηση του Joss Whedon. Δεν ήμουν ο πρώτος που μίλησα για εκείνον, αλλά ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που χρειάστηκε να μιλήσω.

«Η ειρωνεία είναι πως ο Walter Hamada χτυπιέται αυτή τη στιγμή που προσπάθησε να “δώσει” τον Whedon. Αν περίμενε λίγο, θα έβλεπε τον Joss να το κάνει μόνος του για τον εαυτό του.

«Ο Joss Whedon είχε δύο χρόνια να φτιάξει την ιστορία του. Σπατάλησε περίπου δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε pr, διαχείριση κρίσεων και coaching. Και η απάντηση του τελικά ήταν “Όλοι τους παρεξήγησαν και με κυνηγάνε. Επίσης, η μαμά μου είναι σέξι”;».

«Ξεκινάω μια ομάδα με τίτλο The Malevolent Force. Ποιος θέλει να είναι μέλος; *Ο Whedon δε χρειάζεται να κάνει αίτηση».

«Joss Whedon: “Δεν απειλώ ανθρώπους. Ποιος το κάνει αυτό;”. Ο Κόσμος: Δεν ξέρω…Ίσως ο τύπος που περνούσε τον χρόνο του μικρός με το να στήνει παγίδες για να εκδικηθεί την οικογένεια του;».

«Κάτι τελευταίο. Σας παρακαλώ, μη με ανεβάζεσε σε βάθρο. Έχω κάνει πολλά λάθη και έχω ζητήσει συγγνώμη περισσότερο απ΄όσο μπορώ να μετρήσω. Το να παίρνουμε την ευθύνη των πράξεων μας και να αναγνωρίζουμε πόσο επηρέασαν άλλους, μπορεί να είναι το δυσκολότερο κομμάτι. Πρέπει να προσπαθούσε πάντοτε να μαθαίνουμε απ΄αυτό».

Εκτός από το Justice League, ο Joss Whedon έχει κατηγορηθεί για τη συμπεριφορά του και από τις ηθοποιούς στο Buffy The Vampire Slayer, με την Charisma Carpenter να λέει ότι χρησιμοποίησε τη θέση ισχύος του για να φερθεί άσχημα σε αυτήν και άλλες κοπέλες.