Το Netflix δίνει μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία του Knives Out, με πρωταγωνιστές τους Daniel Craig και Kate Hudson, της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, η πλατφόρμα streaming, μοιράστηκε με τα μέλη της στιγμιότυπα 7 δευτερολέπτων από το επικείμενο μυστήριο φόνου, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Rian Johnson.

Στο κλιπ, συμπυκνώνονται σύντομα previews και άλλων ταινιών, οι οποίες εντάχθηκαν στην πλατφόρμα το 2020 αλλά και ο ίδιος ο Craig, την ώρα που ετοιμάζεται να επιιβιβαστεί σε ένα γιοτ.

Ονόματα όπως Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline, Jessica Henwick, and Ethan Hawke αναμένεται επίσης να συμμετάσχουν στην ταινία.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Craig επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στο Variety, πως το Knives Out 2 θα βγει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο.

Channing Tatum: Μιλάει για αυτόν τον ένα ρόλο που τον τραυμάτισε – Δεν μπορεί να παρακολουθεί πλέον υπερήρωες της Marvel

O ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων:«Γυρίσαμε την δεύτερη ταινία αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, και μετά κάναμε κάποια επιπλέον γυρίσματα σε στούντιο στην Σερβία. Ο Rian, προς το παρόν, επεξεργάζεται το υλικό και η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους, νομίζω, το φθινόπωρο αυτού του χρόνου»

Η πρώτη ταινία Knives Out, ακολουθούσε τον Blanc, την ώρα που ερευνούσε τον θάνατο του διάσημου συγγραφέα Harlan Thrombey (Christopher Plummer), στην πολυτελή του έπαυλη. Στο story, δεν όλοι οι κάτοικοι της έπαυλης είναι ύποπτοι, αφού όλοι έχουν βάλει στο στόχαστρο το πολυτελές κτήμα.

Το καστ της πρώτης, περιλάμβανε τους Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield και Katherine Langford. Τότε, είχε βγει από την εταιρεία Lionsgate, και είχα εισπράξει 165.3 εκατομμύρια δολάρια εντός της αμερικανικής αγοράς και 311.4 εκ.δολάρια παγκοσμίως.