Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια για την κόντρα μεταξύ της Charlize Theron και του Tom Hardy. Οι δυο ηθοποιοί, που ήταν συμπρωταγωνιστές στην ταινία Mad Max: Fury Road, είχαν ψυχρανθεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το νέο βιβλίο του Kyle Buchanan Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road περιγράφει σκηνές από τους έντονους καυγάδες που είχαν στα σετ.

Συγκεκριμένα, η Theron είχε πάντα κοντά της μία από τις παραγωγούς ως ασφάλεια, γιατί ένιωθε να απειλείται συνεχώς από τον «επιθετικό» Hardy. Μιλώντας στον Buchanan, η Theron μαζί με άλλα μέλη της ταινίας, έκαναν λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον Hardy, συπεριλαμβανομένης της συνεχούς καθυστέρησής του στα γυρίσματα, που έκανε τους συναδέλφους του να περιμένουν για ώρες στο πλατό.

Μάλιστα, περιέγραψε μία τέτοια ημέρα, όπου η Theron έφτασε στο σετ για γύρισμα από τις 8 το πρωί, όπως και ήταν κανονισμένο, όμως ο Tom Hardy εμφανίστηκε τελικά, στις 11. Μέχρι εκείνη την στιγμή, η ηθοποιός καθόταν ακίνητη σε ένα σημείο, προκειμένου να μην χαλάσουν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Όταν όμως, ο Hardy πάτησε το πόδι του στο σετ, δεν μπορούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

«Πήγε μπροστά του και ούρλιαζε. Του έλεγε ότι δεν σέβεται τίποτα και πως δεν είναι δυνατόν να αμοίβεται με 100.000 δολάρια το κάθε λεπτό που βρίσκεται στο σετ και να κάνει τέτοια πράγματα», είπε o Mark Goellnicht, cameraman. O Hardy της απάντησε λέγοντας της: «Τι μου είπες;», αρκετά επιθετικός σε σημείο που η Theron ένιωσε οτι πραγματικά απειλείται, συμπλήρωσε ο Goellnicht.

Charlize Theron: Ήμουν πραγματικά φοβισμένη

Η ηθοποιός εξήγησε πως ήταν ένα δύσκολο σετ και πως τώρα που έχει μια ξεκάθαρη οπτική για το τι συνέβη. «Δεν νομίζω ότι είχα αυτή τη σαφήνεια όταν κάναμε την ταινία. Ήμουν σε λειτουργία επιβίωσης. Ήμουν πραγματικά φοβισμένη».

Ο βοηθός εικονολήπτη Ricky Schamburg αποκάλεσε τον Hardy «πολύ προκλητικό» και τη Theron το αντίθετο, ενώ η βασική βοηθός δεύτερου σκηνοθέτη Samantha McGrady αποκάλεσε τη Theron «το πιο εύκολο άτομο να αντιμετωπίσεις».

«Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι μισούσαν ο ένας τον άλλον», είπε ο εκδότης J Houston Yang. «Δεν ήθελαν να αγγίξουν ο ένας τον άλλον, δεν ήθελαν να κοιτάξουν ο ένας τον άλλον».

Οι σχέσεις μεταξύ της Theron και του Hardy ξεπαγώθηκαν ελαφρώς καθώς προχωρούσε το γύρισμα και η πλοκή περιελάμβανε το ζευγάρι να έρθει πιο κοντά, με τον Goellnicht να πιστώνει την αλλαγή στον Hardy ότι ήταν «ένας ηθοποιός με τρόπο που νομίζω ότι πήρε το τόξο με την κυριολεκτική έννοια».

Με πληροφορίες από Guardian