Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές είναι στις προτιμήσεις των περισσότερων συνδρομητών του Netflix, παρ’όλο που ο καιρός δεν μας έχει βάλει σε christmas mood. Κι ενώ όλες οι προτάσεις στην πλατφόρμα διαθέτουν στις υποθέσεις τους το ρομάντζο και την κωμωδία, μία ταινία κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις.

Πρόκειται για το «Family Switch», που βρίσκεται στο Top10 του ελληνικού Netflix, με πρωταγωνιστές την Τζένιφερ Γκάρνερ, τον Εντ Χελμς, την Έμα Μάιερς και τον Μπρέιντι Νουν. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο «Bedtime For Mommy»  της Έιμι Κράουζ Ρόζενταλ και ομολογουμένως είναι σούπερ ευχάριστη. Είναι από αυτές που θα δεις το βράδυ και θα σου φτιάξει το κέφι. 

Η υπόθεση, λοιπόν, ακολουθεί τους Γουόκερ, που είναι μια παραδοσιακή οικογένεια. Οι γονείς προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες και δεν αντιλαμβάνονται πως τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, ενώ αντίστοιχα τα παιδιά προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν και να ακολουθήσουν τα όνειρα τους. Τα οποία δεν συμβαδίζουν απαραίτητα με εκείνα που έχουν η Τζες και ο Μπιλ για εκείνα. 

Την πιο σημαντική ημέρα για τον κάθε ένα ξεχωριστά, συμβαίνει κάτι παράξενο. Ο ένας μπαίνει στο σώμα του άλλου. 

Netflix

Οι αντιδράσεις των συνδρομητών

Εν πολλοίς, τα παιδιά μπαίνουν στο σώμα των γονιών τους και τούμπαλιν. Σε μια σκηνή, λοιπόν, που οι υποτιθέμενοι γονείς πρέπει να ανταλλάξουν ένα φιλί μπροστά στους φίλους τους, που όμως στα σώματα τους είναι τα παιδιά, οι περισσότεροι συνδρομητές έκαναν λόγο για αιμομικτική πράξη.

Σχολίασαν πως η εν λόγω σκηνή είναι περιττή, μιας και δεν συμβάλλει με κάποιο τρόπο στην πλοκή της ιστορίας, ενώ το γεγονός πως η ταινία του Netflix είναι κατάλληλη για να την οικογένεια, οδήγησε στην απογοήτευση των θεατών.