Προ ολίγων ημερών, προσγειώθηκε στο Netflix η ταινία «Σαββατοκύριακο στην Κροατία» με πρωταγωνίστρια την Leighton Meester (γνωστή ως Blair από τη σειρά Gossip Girl), βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Sarah Alderson. Το νέο θρίλερ μας ταξιδεύει στην Κροατία και παράλληλα μας κάνει μάρτυρες ενός εγκλήματος. Σε 91 λεπτά, η πρωταγωνίστρια (κι εμείς μαζί) καλείται να λύσει το μυστήριο του φόνου της κολλητής της.

Αν κάτι ξέρει να κάνει καλά το Netflix, είναι να προσθέτει στη βιβλιοθήκη του ταινίες μυστηρίου, θρίλερ και αληθινών εγκλημάτων. Αυτό που κάνει ακόμα καλύτερα, είναι να μας δίνει αμάσητα plot twist που σου κάνουν τον εγκέφαλο κιμά και σου αφήνουν το στόμα ανοιχτό. Στην τελευταία κατηγορία, οι ισπανικές παραγωγές έχουν την πρωτοκαθεδρία, όπως για παράδειγμα ο Αόρατος Επισκέπτης.

Στην ταινία «Σαββατοκύριακο στην Κροατία» συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλάνε γι’αυτή. Κολλάς σχεδόν αμέσως, σε ρουφάει στην υπόθεση, χωρίς να καταλάβεις πόσο γρήγορα περνάει η μία ώρα και κάτι, που διαρκεί η ταινία.

Εκεί παράλληλα με τον φόνο και την εξιχνίαση, παρακολουθείς και ένα εκπληκτικό σκηνικό την Κροατία, τις κομψές εμφανίσεις της Leighton και έναν σέξι οδηγό ταξί (δεν μπορούσα να τον κρατήσω απέξω). Ωστόσο, αυτές οι απροσδόκητες ανατροπές είναι όλο το ζουμί και αυτό που έκανε τους πάντες να ενθουσιαστούν και να μιλούν σαν τρελοί για την ταινία.

https://twitter.com/jessicaaaaleon/status/1500524829191159810?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1500524829191159810%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fuk%2Fentertainment%2Fa39349354%2Fnetflix-the-weekend-away-fan-reaction%2F

 

Η υπόθεση της νέας ταινίας του Netflix

Η ιστορία ακολουθεί δύο φίλες, η Beth και η Kate, που αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι αναψυχής στην Κροατία. Η Beth, ως παντρεμένη και μητέρα, αρχικά αρνείται την πρόταση, αλλά τελικά την αποδέχεται. Η Kate από την άλλη, single και χωρίς υποχρεώσεις, ετοιμάζει ένα ταξίδι με πολύ yolo. Διασκέδαση, ποτά, άντρες και πάρτι μέχρι το πρωί.

Ωστόσο, τα πράγματα ανατρέπονται όταν σε μία βραδινή έξοδο, οι δυο τους τσακώνονται άσχημα. Το επόμενο πρωί, η Kate αγνοείται, ενώ το δωμάτιο των δύο γυναικών παραπέμπει σε σκηνή εγκλήματος. Η Beth αναπόφευκτα κατηγορείται για τον φόνο της φίλης της.

Η ίδια προσπαθεί πανικόβλητη να καταλάβει τι έχει συμβεί και να ενώσει τα κομμάτια του παζλ. Το χειρότερο, είναι πως πρόκειται για στοχευμένη δολοφονία. Ποιος και γιατί; Αυτά τα δύο ερωτήματα, την ώρα όμως που οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Είχε καιρό να μας χαρίσει το Netflix ένα τέτοιο θρίλερ, επομένως όποιος δεν το έχει παρακολουθήσει, σήμερα το βράδυ είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνει.

Για την ιστορία, το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ταινία, γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 2020 με τις γεμάτες ανατροπές σελίδες του να κερδίζουν γρήγορα τους αναγνώστες. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως θα συμβεί και με το Netflix, αν κρίνουμε από την πρώτη θέση που κατέχει στο Top10.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Η μάχη της Ουκρανίας για την Ελευθερία: Το ντοκιμαντέρ που αναζητούν οι συνδρομητές στο Netflix

The Batman: Είναι ο Robert Patinson ο 2ος καλύτερος που υποδύθηκε τον Σκοτεινό Ιππότη;