Δε χρειάζεται καν να ανατρέξουμε στο αρχείο. Ο Ιούλιος είναι χωρίς αμφιβολία ένας καλός μήνας για να έχεις συνδρομή στο Netflix, ο καλύτερος για το 2024, αν κρίνουμε με βάση τις ταινίες που έρχονται στην πλατφόρμα. Βασικά, με οποιοδήποτε κριτήριο, είναι ο καλύτερος, γιατί ακόμα και στις σειρές, που τα πράγματα είναι ψόφια, έχει την 6η σεζόν του Cobra Kai. Ούτως ή άλλως, οι ταινίες που φέρνει, όχι δικής του παραγωγής, είναι αρκετές για να μη σε νοιάξει καθόλου αν υπάρχει κάποια σειρά που να αξίζει.

Μέχρι τις 16 Ιουλίου δεν θα προλαβαίνεις να χορτάσεις από ταινίες που έχουν πάει στα Όσκαρ, που έχουν πάρει βραβεία, που γενικώς είναι υπέροχες. Κάθε ΠΣΚ θα έχεις πράγματα να δεις, με την αρχή να γίνεται από σήμερα κιόλας, που είναι το μεγάλο upload του Netflix.

Πάμε να δούμε αυτά που ξεχωρίζουμε από τα νέα του Netflix για τον Ιούλιο:

American Gangster

Αρμαγεδδών στο Netflix μέχρι τις 16 Ιουλίου: 7 ταινίαρες έρχονται, αρχή από σήμερα κιόλας - Ο καλύτερος μήνας του 2024

Μια από τις 5 καλύτερες ταινίες του Ντενζέλ Ουάσινγκτον. Εκείνος είναι ένας βαρόνος ναρκωτικών, απέναντι του δεν βρίσκει κανέναν, γιατί όλη η αστυνομία του υποκλίνεται και τον γλείφει, όπως και οι μικροσυμμορίες που τον τρέμουν, αλλά θα υπάρξει ένας αστυνομικός, ο Ρίτσι (Ράσελ Κρόου) που δεν θα κωλώσει πουθενά.

Babylon

Αρμαγεδδών στο Netflix μέχρι τις 16 Ιουλίου: 7 ταινίαρες έρχονται, αρχή από σήμερα κιόλας - Ο καλύτερος μήνας του 2024

Με τον Ντέιμιαν Σαζέλ έχουμε έρωτα. Όπως και με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Και με τον Μπραντ Πιτ. Ε, όλοι αυτοί παίζουν σε αυτή την τρίωρη φαντασμαγορία που είναι μια ωδή του Σαζέλ προς τις απαρχές του σινεμά και τη γέννηση του Χόλιγουντ. Η ταινία προκάλεσε τα δύο άκρα των κριτικών, γνώρισε δηλαδή είτε τεράστια αποθέωση από λίγους είτε σφοδρή κριτική από αρκετούς. Άξιζε να πάει στα Όσκαρ πέρσι, τελικά δεν ήταν πουθενά υποψήφια. Αδίκως. Αφού την δεις όταν ανέβει στο Netflix, δες και την κριτική μας εδώ.

Boyhood

Αρμαγεδδών στο Netflix μέχρι τις 16 Ιουλίου: 7 ταινίαρες έρχονται, αρχή από σήμερα κιόλας - Ο καλύτερος μήνας του 2024

Πίσω στο 2014, αυτή η ταινία έγραψε ιστορία και μας έκανε να κλάψουμε. Πρόκειται για ταινία που ξεκίνησε να γυρίζεται το 2001 και ολοκληρώθηκε το 2013, θέλοντας να καταγράψει ρεαλιστικά το μεγάλωμα των ηθοποιών. Και τώρα έρχεται στο Netflix.

Η ιστορία που έγραψε ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και σάρωσε στα Όσκαρ με 6 υποψηφιότητες και 1 κατάκτηση από την Πατρίσια Άρκετ, είναι απλά η ζωή. Μια οικογένεια, δύο γονείς και δύο παιδιά, ζουν τη ζωή τους, κάποια στιγμή οι γονείς χωρίζουν, βρίσκουν άλλες σχέσεις, τα παιδιά είναι πότε με τη μαμά πότε με το μπαμπά, μεγαλώνουν, έρχεται η ώρα για να πάνε κολέγιο και να αφήσουν το σπίτι τους για να ζήσουν πια τη δική τους ζωή. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι το αγοράκι.

Call Me By Your Name

Αρμαγεδδών στο Netflix μέχρι τις 16 Ιουλίου: 7 ταινίαρες έρχονται, αρχή από σήμερα κιόλας - Ο καλύτερος μήνας του 2024

Μπορεί ο Τιμοτέ Σαλαμέ να είχε παίξει σε επιτυχίες πριν το Call Me By Your Name, όπως το Interstellar ή το Ladybug, αλλά με την ταινία του Γκουαντανίνο είναι που έγινε top class ηθοποιός και μπήκε στη λίστα εκείνων που έχουν τον πρώτο ρόλο σε μια ταινία. Το Call Me By Your Name που έρχεται στο Netflix, είναι ένα γκέι ρομάντσο, ένα καλοκαίρι, στον ιταλικό βορρά, σε ένα χωριό.

Loving

Netflix

Κυκλοφόρησε το 2016 και είναι μια ταινία εποχής στις ΗΠΑ, μιας άσχημης εποχής, όταν το να είσαι μαύρος και να μπλέκεσαι με τους λευκούς, μπορούσε να σε πάει μέχρι και τη φυλακή. Εδώ δεν έχουμε τέτοια περίπτωση. Έχουμε όμως ένα ζευγάρι, μια μαύρη γυναίκα κι έναν λευκό άντρα, που τους διώχνουν από την πολιτεία τους, από το σπίτι που μένουν, στη Βιρτζίνια, και αποφασίζουν να βρουν το δίκιο τους πηγαίνοντας μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο. Οι ερμηνείες της Ρουθ Νέγκα και του Τζόελ Έτζερτον είναι καταπληκτικές.

Mrs. Harris Goes to Paris

Netflix

Μια βρετανική σάτιρα που έρχεται στο Netflix με πρωταγωνίστρια την Λέσλι Μάνβιλ, η οποία υποδύεται μια οικιακή βοηθό που θέλει να αγοράσει ένα φόρεμα Dior, όμως είναι πανάκριβο. Κι έτσι, αρχίζει έναν έρανο για να βρει τα λεφτά και στον αγώνα της φτάνει μέχρι το Παρίσι, μέχρι τον Οίκο Dior και κάνει κάτι που αλλάζει τον ρου της πορείας του Οίκου.

Titanic

Netflix

Δεν θυμόμαστε αν έχει βρεθεί ξανά στο Netflix, όπως και να ‘χει, μιλάμε για μια από τις ταινίες-μύθους του σινεμά, με τις 14 υποψηφιότητες για Όσκαρ και τις 11 κατακτήσεις, που την έχουμε δει άπειρες φορές στην τηλεόραση και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να την δεις στο Netflix όποτε θες, όποτε έχεις ανάγκη να βάλεις τα κλάματα.

Αναλυτικά οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούλιο

01/07/2024
Call Me by Your Name
American Gangster
Five Feet Apart
Priest
Central Intelligence
Unfriended
Loving
The Snowman
Blockers

06/07/2024
Babylon
Mrs. Harris Goes to Paris

07/07/2024
Mamma Mia!

08/07/2024
Clueless
Munich

13/07/2024
Halloween Ends

15/07/2024
The Call of the Wild
Titanic

16/07/2024
The Game
Boyhood