Πάλι στα χαμένα θα γυρνάω, με κακά παιδιά θα ξενυχτάω, τις κακές συνήθειες θ’ αρχίσω από το μυαλό για να σε σβήσω. Αυτό θα μπορούσε να τραγουδάει ο Γιώργος Λάνθιμος κάπου το 2017, όταν γνώρισε την Έμμα Στόουν και άφησε τον Ευθύμη Φιλίππου για να πάει σε νέα κινηματογραφικά μοτίβα. Το παρελθόν όμως δεν σε αφήνει ποτέ, σε ορίζει και το Netflix μας υπενθυμίζει από πού άρχισε ο Έλληνας σκηνοθέτης.

Μπορεί τις νέες του ταινίες, το Poor Things, το The Favourite και το Kinds of Kindness να τα έχει το Disney+ στην Ελλάδα, όμως κάτι έλειπε και το Netflix ήρθε να συμπληρώσει, οπότε από σήμερα κιόλας, θα έχεις μια τριάδα του παλιού, του ορθόδοξου Λάνθιμου στο Netflix και μια τριάδα, του σύγχρονου, του πιο glamorous και εμμαστοουνικού, στο Disney+.

Κυνόδοντας, Ο Αστακός και The Killing of A Sacred Deer έχουν ανέβει ήδη στην πλατφόρμα, οπότε μπορείς να τις πάρεις μία προς μία ή, ακόμα, να οργανώσεις έναν λανθιμικό μαραθώνιο το σαββατοκύριακο, αν είσαι τόσο αρρωστάκι ή Lanthimos Hools.

Η 1η του μήνα είναι παραδοσιακά, πλέον, μια μέρα όπου η πλατφόρμα κάνει το μεγάλο της upload στην ταινιοθήκη της, με 15 συνολικά προσθήκες, με τις 3 ταινίες του Λάνθιμου να ξεχωρίζουν στα καθ’ ημάς, αλλά να υπάρχουν και 2 ακόμα ταινιάρες διαθέσιμες από σήμερα, με ακόμα ένα κινηματογραφικό έπος να προστίθεται προς το τέλος του μήνα.

Πότε και ποιες ταινίες έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο

Ο «ορθόδοξος» Λάνθιμος έρχεται στο Netflix: Η φιλμογραφία του πριν μπλέξει με την Έμμα Στόουν διαθέσιμη από σήμερα

01/10/2024
Κυνόδοντας
The Punisher
Ο Αστακός
Skyscraper
Punisher: War Zone
Company of Heroes
Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή
Η Νύχτα με τις Μάσκες
The Mummy
The Girl Next Door
Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά
The Killing of a Sacred Deer
Η Κόρη του Προέδρου
Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού

06/10/2024
Assassin’s Creed

08/10/2024
Οικογένεια Άνταμς
The Predator
Η Οικογένεια Άνταμς Επιστρέφει

18/10/2024
Scream

25/10/2024
Baywatch

26/10/2024
Inception