Εκεί που νομίζαμε πως το Netflix έχει αρχίσει να κατεβάζει τους ρυθμούς στις σειρές παραγωγής του και να δίνει μεγάλη βάση στις ταινίες, εδώ και περίπου 3 μήνες δεν θυμόμαστε να έχουμε δει πάνω από 1-2 ταινίες δικής του παραγωγής που να αξίζουν. Αντιθέτως, ειδικά από τον Μάρτιο, οι σειρές που έχουν κυκλοφορήσει, θυμίζουν παλιό καλό καιρό, καθώς συζητιούνται πολύ.

Ο Μάιος είναι μήνας που έχει λίγες και καλές προσθήκες, με 4 σειρές να μπαίνουν στη λίστα μας και 2 ταινίες από αυτές που δεν είναι παραγωγής του Netflix, διότι αυτές που είναι δικής του παραγωγής, το Unfrosted του Τζέρι Σάινφελντ και το Atlas της Τζένιφερ Λόπεζ, δεν περιμένουμε να μας πάρουν και τα μυαλά, κι ας τα έχουμε βάλει στη λίστα ως αυτά που ξεχωρίζουν από τις ταινίες του.

Σειρές που έρχονται στο Netflix

A Man In Full – 2 Μαΐου

Οπουδήποτε βλέπουμε τον Τζεφ Ντάνιελς, θεωρούμε πως λειτουργεί ως ένα εχέγγυο πως θα δούμε κάτι καλό. Το είδαμε στο Newsroom, το είδαμε στο Godless πριν μερικά χρόνια, θα συμβεί και εδώ. Στο A Man In Full υποδύεται τον Τσάρλι Κρόκερ, έναν μεγιστάνα του real estate με έδρα την Ατλάντα, ο οποίος όμως βρίσκεται κοντά στην χρεωκοπία και όταν ένας αυτοκράτορας πέφτει, πάντα παραμονεύουν αυλικοί που θέλουν να πατήσουν πάνω του.

Bodkin – 9 Μαΐου

Αγαπάμε την Ιρλανδία, αγαπάμε τον Γουίλ Φόρτε μετά το Last Man On Earth, αγαπάμε την μαύρη κωμωδία, οπότε θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε αυτή τη σειρά που καταπιάνεται με την εξαφάνιση τριών νεαρών πριν από 21 χρόνια, την οποία σκαλίζουν τρεις podcasters για την εκπομπή τους.

Bridgerton 3: Part 1 – 16 Μαΐου

Οριακά κοντεύαμε να το ξεχάσουμε αυτό. Έκανε τον ντόρο του και τώρα στην 3η σεζόν αλλάζουν αρκετά, μιας και η σειρά θα ξεφύγει από τα βιβλία. Η 3η σεζόν θα έχει δύο μέρη, με το 2ο να κυκλοφορεί τον Ιούνιο, ενώ θα υπάρξει και 4η σεζόν. Το γιατί, δεν το ξέρουμε.

Maestro In Blue 2 – 16 Μαΐου

Η 2η σεζόν του Maestro του Παπακαλιάτη έρχεται και θα εμφανιστεί αυτή τη φορά στο Netflix ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του στο MEGA, με 6 επεισόδια να αποτελούν τη 2η σεζόν, ενώ θα υπάρξουν άλλα 4 που θα προβληθούν το φθινόπωρο. Περισσότερα δες εδώ.

Ταινίες που έρχονται στο Netflix

Unfrosted – 3 Μαΐου

Ο Τζέρι Σάινφελντ έχει διατρανώσει τη μεγάλη του επιστροφή, έχει πάρει σβάρνα εκπομπές για να προωθήσει την ταινία του, την πρώτη του τέτοια δουλειά μετά από πολλά χρόνια, έχει πάρει βοήθεια από τους late night παρουσιαστές στις ΗΠΑ, έχει και την καταπληκτική Μελίσα ΜακΚάρθι και την Έιμι Σούμερ μαζί του, αλλά δεν βλέπουμε πώς αυτή η κωμωδία θα μας κερδίσει. Ενδιαφέρον πάντως το στόρι με την κόντρα της Kellog’s και της Post πίσω στα 60s στον κλάδο των δημητριακών και στην δημιουργία ενός επαναστατικού προϊόντος.

Atlas – 24 Μαΐου

Οι ταινίες που έχει κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ για το Netflix, είναι όλες τους…λησμονημένες. Κάτι με επιβίωση στα χιόνια θυμόμαστε, που κάτι έψαχνε και πήγαινε να σώσει ένα κοριτσάκι, αλλά αμυδρά. Το Atlas έχει πολύ sci-fi με την Λόπεζ να υποδύεται μια κορυφαία data analyst σε μια εποχή που τα ρομπότ έχουν εξελιχθεί σε ανδροειδή και καλείται να σταματήσει μαζί με ένα ρομπότ, τον Σμιθ, ένα ανδροειδές με το οποίο τη συνδέει κάτι στο παρελθόν. Μόνο που δεν εμπιστεύεται ούτε την τσίχλα της στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix

The Guardian of the Monarchs – Μαΐου

Ο Ομέρο Γκόμεζ Γκονζάλες ήταν ένας γνωστός ακτιβιστής και προστάτης ενός είδους πεταλούδας στο Μισοακάν του Μεξικό που λέγεται μονάρχης. Ήθελε να προστατεύσει το φυσικό τους περιβάλλον, αλλά για να το κάνει αυτό, έπρεπε να τα βάλει με τα συνδικάτα του εγκλήματος. Μια μέρα, ο Ομέρο εξαφανίζεται. Και δεν τον βρίσκουν ποτέ ξανά.

Cooking Up Murder: Cesar Roman – 10 Μαΐου

Ο Θέζαρ Ρομάν ήταν ένας σεφ-απατεώνας που είχε αναγορευτεί βασιλιάς του κατσόπο, ενός πιάτου που είναι το αντίστοιχο ισπανικό του cordon bleu και το 2018 συνελήφθη για τη δολοφονία της 25χρονης συντρόφου του και τον διαμελισμό της. Το ντοκιμαντέρ αυτό εξερευνά τις διαδρομές της βίας και του ψεύδους που ακολούθησε ο Ρομάν και έφτασε να σκοτώσει την κοπέλα του.

Οι ταινίες που προστίθενται στην ταινιοθήκη του Netflix

Mr. Bean: The Ultimate Disaster Movie – 1 Μαΐου

Το Μυστικό του Brokeback Mountain – 1 Μαΐου

The Beguiled – 1 Μαΐου

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες – 1 Μαΐου

Τι έρχεται τον Μάιο στο Netflix: Οι 4 σειρές, οι 2 ταινίες και το ντοκιμαντέρ που έχουμε βάλει στη λίστα μας

Γαμπρός της Συμφοράς – 5 Μαΐου

Πεθερικά της Συμφοράς – 5 Μαΐου

Γονείς της Συμφοράς – 5 Μαΐου

World War Z – 22 Μαΐου

Top Gun – 22 Μαΐου