Μία νέα ταινία με το χαρακτηριστικό γρήγορο και αγχωτικό τους στιλ ετοιμάζουν οι αδερφοί Safdie για το Netflix. Μετά το Uncut Gems, το οποίο συγκέντρωσε εξαιρετικές κριτικές, ξανά συνεργάζονται με την δημοφιλή πλατφόρμα streaming για μία νέα ταινία, κάνοντας τους fans του είδους πολύ χαρούμενους.

Μάλιστα, επιστρατεύουν ξανά ως πρωταγωνιστή τους τον Adam Sandler, ο οποίος «σηκώνοντας» το Uncut Gems στις πλάτες του, απέδειξε ότι δεν είναι απλά ένας κωμικός ηθοποιός αλλά μπορεί κάλλιστα να σαρώσει και τους δραματικούς ρόλους.

Ο Sandler ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Uncut Gems μία δεκαετία αφότου οι αδερφοί Safdie έγραψαν το σενάριο της ταινίας και «ταίριαξε γάντι» στον ρόλο του κοσμηματοπώλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η επερχόμενη ταινία -η οποία δεν έχει ακόμη κάποιο επίσημο όνομα-, θα αρχίσει να γυρίζεται κάπου μέσα στην άνοιξη του 2023.

Η συμμετοχή του Adam Sandler σε άλλο ένα project του Netflix δεν είναι έκπληξη, καθώς ο κωμικός είχε υπογράψει πίσω στο 2014 ένα κολοσσιαίο συμβόλαιο όπου θα είχε αποκλειστική συνεργασία μαζί τους. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο δέσμευε τον 56χρονο μέχρι το 2020, οπότε και ανανεώθηκε εκ νέου.

Ωστόσο, οι περισσότερες συνεργασίες που έχει κάνει από τότε με την πλατφόρμα έχουν λάβει κυρίως αρνητικές κριτικές, με εξαίρεση το Uncut Gems το οποίο θεωρείται από τις καλύτερες original παραγωγές του Netflix.