Σου γράφαμε εδώ στις αρχές της εβδομάδας ότι ο Ιούλιος είναι ο καλύτερος μήνας του 2024 στο Netflix, μιας και προσθέτει στην ταινιοθήκη του μια πλειάδα από ταινιάρες. Για κάθε τι που μπαίνει, πρέπει και κάτι να βγαίνει όμως, και…Μισό, μισό. Αυτό δεν διαβάζεται ωραία. Σαλάτα τα κάναμε.

Τον Ιούλιο λοιπόν, αποχωρούν από το Netflix 7 ταινίες που μπορείς να τις βρεις αν κάνεις αναζήτηση “Leaving Soon” στην πλατφόρμα.

Από αυτές οι 3 βρίσκονται στην πλατφόρμα τελευταία μέρα σήμερα και αύριο, οπότε έχεις λίγες ώρες για να προλάβεις να τις δεις.

Το καλό είναι ότι οι 2 δεν ανήκουν στα αριστουργήματα που λέμε στον τίτλο. Το παράξενο είναι ότι στις 2 από τις 3 πρωταγωνιστεί η Σάντρα Μπούλοκ και φαίνεται σαν το κοινό του Netflix να μην την πολυγουστάρει.

Έτσι, η κωμωδία δράσης με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπραντ Πιτ και Ντάνιελ Ράντκλιφ του 2022, The Lost City, δε θα βρίσκεται στην πλατφόρμα από αύριο, όπως και η ρομαντική κομεντί The Proposal με τον Ράιαν Ρέινολντς. Η τρίτη ταινία είναι το Galaxy Quest με Σιγκούρνι Γουίβερ, Τιμ Άλεν, Άλαν Ρίκμαν, Σαμ Ρόκγουελ, μια από τις καλύτερες του είδους την τελευταία 30ετία.

Οι υπόλοιπες 4 είναι ανάλογου μεγέθους με 7.3 και άνω στο IDMB και 90% και άνω στο Rotten Tomatoes, τη εξαιρέσει μίας που αδίκως είναι στο 69%.

Δες αναλυτικά τη λίστα με τις ταινίες που αφήνουν το Netflix

The Lost City – 6/7

The Proposal – 7/7

Galaxy Quest – 7/7

The Pianist – 14/7

Terminator 2: Judgment Day – 14/7

Babel – 31/7

Little Women (το original του 1994) – 31/7