Οι περισσότεροι θα σου πουν για τις νέες ταινίες που βάζει το Netflix στην πλατφόρμα του. Αλλά το νέο εδώ θα είναι, δε θα πάει πουθενά, έχεις χρόνο για να το δεις. Το ζήτημα είναι σε αυτές που φεύγουν. Προς επίρρωση αυτού που τραγουδάει ο Νταλάρας, ότι δηλαδή αυτοί που μένουν είναι πάντα το ζήτημα, γιατί αυτοί θυμούνται και πονούν, έτσι κι εσύ θα μείνεις και θα σκέφτεσαι ότι έκανες χαζομάρα που δεν είδες κάποια από τις ακόλουθες ταινίες.

Οκ, αυτό δεν ισχύει και για τις 8 ταινίες που φεύγουν από το Netflix μέχρι την 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Αλίμονο δηλαδή αν κάτσουμε να τα βάψουμε μαύρα επειδή δεν είδαμε το Fifty Shades Darker ή το Hellboy. Δεν έχασε κι η βενετιά βελόνι.

Στα ουδέτερα βρίσκεται η ελληνική ταινία Η Ρόζα της Σμύρνης, και το Monuments Men με τον Τζορτζ Κλούνεϊ από το μακρινό 2014.

Αυτές όμως που καλό είναι να τις δεις στο Netflix πριν φύγουν, αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, είναι οι δύο ταινίες με τον Ματ Ντέιμον, το Whiplash και, πάνω απ’ όλα, το Top Gun Maverick, δηλαδή η κορυφαία ταινία δράσης του 2022, η ταινία που ανάγκασε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ να πει στον Τομ Κρουζ ότι «έσωσες το σινεμά και το Χόλιγουντ» στο οσκαρικό δείπνο του 2023.

Με σειρά προτεραιότητας, φυσικά, το Whiplash είναι αυτό που προηγείται, αφού φεύγει στις 31 του μήνα. Πάντως, ακόμα κι αν δεν το προλάβεις, δε χάθηκε ο κόσμος, διότι το έχουμε δει στο παρελθόν και στην πλατφόρμα του Ertflix, ενώ το Top Gun: Maverick υπάρχει στην πλατφόρμα της Cosmote TV με PPV στα 1.76 ευρώ.

Αυτές οι ταινίες αφήνουν το Netflix τις επόμενες μέρες

Whiplash

Πότε: 31/8

Monuments Men

Πότε: 6/9

Top Gun: Maverick

Πότε: 21/9

Έχεις 4 μέρες ακόμα: Οι ταινίες που φεύγουν από το Netflix - Τελευταία σου ευκαιρία για την κορυφαία ταινία δράσης του 2022

The Talented Mr Ripley

Πότε: 14/9

Ford V Ferrari

Πότε: 14/9

Fifty Shades Darker

Πότε: 3/9

Hellboy

Πότε: 14/9

Έχεις 4 μέρες ακόμα: Οι ταινίες που φεύγουν από το Netflix - Τελευταία σου ευκαιρία για την κορυφαία ταινία δράσης του 2022

Η Ρόζα της Σμύρνης

Πότε: 28/8