Υπήρξαν καλύτερες, πολύ καλύτερες, 5άδες δημοφιλών ταινιών στο Netflix από την τρέχουσα. Τώρα το Νο1 είναι για κλάματα, το Νο2 είναι το μόνο άνω του μέσου όρου. ΟΚ έχουμε και 2 animation, 1 αν αφαιρέσουμε τους «μονιμάδες» τους Μίνιονς.

Σε μπλέξαμε; Οι παρακάτω γραμμές θα σου δώσουν τις απαντήσεις που γυρεύεις, τις απαντήσεις που ζητάς για το τι βλέπει ο λαός του Netflix κατά κύριο λόγο, λίγο πριν μπει ο Ιούλιος στη ζωή μας.

Netflix: Αυτό είναι το top 5 σου

#1 Trigger Warning

Για πόσο ακόμα θα είναι αυτό το Νο1 του Netflix; Δεν ρισκάρουμε τίποτα αν απαντήσουμε, νέτα σκέτα, «από ελάχιστα ως καθόλου».

Αγαπάμε Τζέσικα Άλμπα, χαιρόμαστε για την επιστροφή της στο σινεμά μετά από μεγάλο διάστημα απουσία, όμως εν προκειμένω τίποτα δεν πάει σωστά.

Η πλοκή πάντως, κατά βάση, είναι η εξής: «Η Πάρκερ, μια πρώην στρατιωτική των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, επιστρέφει στην πατρίδα της όταν ο πατέρας της πεθαίνει ξαφνικά.

Αναγκασμένη να αναλάβει τη διαχείριση του μπαρ της οικογένειάς της και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του πατέρα της θα βρεθεί αντιμέτωπη με επικίνδυνες προκλήσεις».

#2 Kiss the Girls (Φιλιά που Σκοτώνουν)

Αστυνομικός που ερευνά μια εξαφάνιση, ένας παρανοϊκός δολοφόνος και εξαφανισμένα κορίτσια. Ιδού πού δομείται αυτή η ταινία του 1997 που σκαρφάλωσε στο Νο2 του Netflix.

Ο Μόργκαν Φρίμαν είναι ο «κράχτης» της υπόθεσης την εποχή που ακόμα έκανε λίγες και προσεγμένες εμφανίσεις, ενώ δίπλα του βρίσκουμε την Άσλεϊ Τζαντ, που επίσης καταθέτει μια πολύ καλή ερμηνεία.

Κοντολογίς, ένα αστυνομικό θρίλερ που αξίζει το χρόνο σου. Έχει ρυθμό, αμείωτο ενδιαφέρον, συνοχή και ένταση.

#3 Inheritance

Επιμένουμε πως εδώ έχει φάει σκάλωμα ο αλγόριθμος του Netflix. Σε κάποιες χώρες τρεντάρει το βρετανικό θρίλερ του 2020 της Λίλι Κόλινς.

Στα μέρη μας, ίσως από κάποιο μπέρδεμα, παίζει μπροστά η πολωνική κωμωδία α λα Knives Out που ήταν και την περασμένη εβδομάδα στην 5άδα. Προβλήματα συνωνυμίας…

#4 Minions The Rise of Gru

Είναι θαυμαστή η αντοχή του σύμπαντος του «Εγώ, ο Απαισιότατος» στα ψηλά της λίστας με τα δημοφιλή του Netflix.

Το 2ο part των ταινιών που τα Minions βγαίνουν μπροστά ως οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, συνοψίζει αυτή τη διάρκεια. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και δεν κουνιέται από την πρώτη 5άδα.

#5 DC  League of Super pets (H DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια)

Ακόμα ένα animation στην πρώτη 5άδα του Netflix, έκλεισαν και τα σχολεία και παίζει μάλλον παραπάνω ώρα tablet στα παιδιά!

Βασικά αυτό ακριβώς είναι τούτο το φιλμ: Η απόλυτη προεφηβική ψυχαγωγία. Ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις πατώντας το κλικ ως γονιός…