Ο Αύγουστος οδεύει προς το φινάλε του και υποσυνείδητα μπαίνεις σε μια διαδικασία να σκεφτείς πως έρχεται νέα σεζόν. Παρόλο προφανώς που το Netflix δεν λειτουργεί όπως τα παραδοσιακά τηλεοπτικά δίκτυα, που μας δίνουν ραντεβού το Σεπτέμβριο για να μας παρουσιάσουν τα καινούρια τους πράγματα, και η πλατφόρμα πρόκειται να φορτσάρει από φθινόπωρο με κάποια δυνατά χαρτιά της.

Είμαστε λοιπόν κάπως σαν σε φάση αναμονής. Κάτι που φαίνεται και αν κοιτάξεις τις ταινίες που συναποτελούν την 5άδα με τις πιο δημοφιλείς αυτήν την εποχή στο Netflix. Που ‘ναι ανάλαφρες και καλοκαιρινές. Λεπτομέρειες παρακάτω!

Ανάλαφρη, καλοκαιρινή διάθεση: Τι βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν την εποχή

Netflix: Αυτές είναι οι 5 πιο δημοφιλείς ταινίες αυτήν την εποχή στην πλατφόρμα

#1 The Union (Η Ένωση)

Το λαϊκό παιδί Μάικ (Μαρκ Γουόλμπεργκ), μια μυστική πράκτορας Ρωξάνη (Χάλι Μπέρι), ένας παιδικός έρωτας και ένα κατασκοπικό θρίλερ. Κάνει ωραία… union πραγμάτων το Νο1 του Netflix αυτήν την εποχή και χωρίς να είναι κάτι ουάου, συνιστά μια καλή επιλογή για να αράξεις το βραδάκι, χαλαρά και ωραία.

Οι δύο πρωταγωνιστές ταιριάζουν μεταξύ τους, ενώ η ιστορία ρέει αρκετά ευχάριστα. Δράση και χιούμορ, αρέσει τόσο στους φαν των κατασκοπικών ταινιών όσο και σε όσους αναζητούν ανάλαφρη, σπιντάτη ψυχαγωγία.

#2 Nice Girls

Είναι Νο2 στο Netflix αυτήν την εβδομάδα, δεν θα είναι καν 10άδα την επόμενη τολμούμε την πρόβλεψη. Γιατί αυτό θα είναι το σωστό. Μιλάμε για μια πολύ κάτω του μετρίου ταινία που μας σέρβιραν οι Γάλλοι.

Δύο «μπατσίνες» στην Νίκαια (της Γαλλίας) με μια αισθητική 80’s, αλλά τίποτα δεν πάει όπως θα έπρεπε. Τίποτα να σε κρατήσει. Ούτε οι ερμηνείες, ούτε οι «γέφυρες», ούτε βεβαίως η πλοκή.

#3 Night School (Νυχτερινό Σχολείο)

Τον Κέβιν Χαρτ τον έχουμε στην καρδιά μας. Ξέρεις πως δεν θα δεις ποτέ κάτι συγκλονιστικό μαζί του, αλλά ξέρεις πως θα περάσεις καλά με τις ταινίες του αν είσαι στο στιλ των χαριτωμένα ανάλαφρα αμερικανικών κωμωδιών.

Συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση, καθώς υποδύεται τον Τέντι, έναν πωλητή που χάνει τη δουλειά του και για να βρει άλλη καλή, πρέπει επειγόντως και επιτέλους να πάρει το απολυτήριο Λυκείου. Προφανώς δεν θα είναι απλό, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο καθώς προκύπτουν επιπλέον εμπόδια που δεν είχε προβλέψει. Σαν πατήσεις το play για το Νο3 του Netflix σε περιμένει κάτι το οικείο, σαν τηλεόραση μετά το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι…

#4 Kingsman: The Secret Service

Μια βρετανική… Τζεϊμσμποντική ταινία της σύγχρονης εποχής, θα έλεγε κανείς. Ατάκες η μία μετά την άλλη για κάτι το ανεπιτήδευτα cool, είναι ο ορισμός της καλής action comedy.

Ο Κόλιν Φερθ είναι μπροστάρης, Σάμουελ Τζάκσον και Μάικλ Κέιν δίνουν το έξτρα παραπάνω με τη λάμψη τους, γενικά το τρέχον Νο4 του Netflix θα μπορούσε άνετα να είναι ακόμα 1ο, όπως την προηγούμενη εβδομάδα.

#5 Minions: The Rise of Gru

Το πώς βρίσκει τρόπο και όλο εμφανίζεται στην 5άδα του Netflix, είναι πραγματικά άξιον ειδικής αναφοράς! Πάνω που λες ότι το χόρτασε ο κόσμος, επανεμφανίζεται δυναμικά στο προσκήνιο.

Είναι αυτό το comfort στοιχείο, το feel good που βγάζει από την αρχή ως το τέλος, στο οποίο μικροί – μεγάλοι δεν μπορούν να αντισταθούν. Ξανά και ξανά.