«Διαγωνισμό ουρλιαχτού» θα χαρακτήριζαν όσοι βρέθηκαν μπροστά στον επικό τσακωμό της Olivia Wilde με την Florence Pugh στα γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί η πρώτη και πρωταγωνιστεί η δεύτερη, Don’t Worry Darling.

To εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα αρκετό καιρό πριν, σχεδόν ενάμιση χρόνο πίσω, τον Ιανουάριο του 2021, όταν ακόμη δεν είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα.

Τότε, σύμφωνα με το Vulture, ο λόγος που πυροδότησε τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στις δύο είναι το γεγονός ότι η Wilde εξαφανιζόταν συνέχεια από το σετ, παίρνοντας μαζί της τον συμπρωταγωνιστή της Pugh, Harry Styles, με τον οποίο ξεκινούσαν τότε το φλογερό ειδύλλιο τους. Αυτό εκνεύρισε την Pugh καθώς οι συνεχείς διακοπές για προσωπικούς λόγους της σκηνοθέτιδας της αποσπούσαν την προσοχή.

«Περισσότερο μοιάζω εγώ με σκηνοθέτις παρά εσύ» είχε πει η Florence, η οποία σύμφωνα με το συνεργείο της ταινίας όντως προσπαθούσε να τους δίνει οδηγίες όταν η Wilde έλειπε με τον Styles.

Ταυτόχρονα, ενώ η Olivia Wilde έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στο crew της ταινίας να είναι πολύ προσεχτικοί με τον Covid-19, η ίδια πήρε τον Styles και παρευρέθηκαν δημοσίως σε γάμο με πολλούς καλεσμένους. Αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, λίγο μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέβαλε η 38χρονη στον πρώην σύζυγό της, Jason Sudeikis.

Το δράμα που περιβάλει την ταινία δεν σταματάει εδώ, καθώς εκτός από την υπόθεση του «φτυσίματος» του Harry Styles στον Chris Pine, οργιάζουν και οι φήμες ότι ο πρώην τραγουδιστής των One Direction και η ηθοποιός έχουν χωρίσει, αφού δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα στην πρεμιέρα της ταινίας.