Το φετινό καλοκαίρι η Beyoncé χάρισε μια εξαιρετική περιοδεία, που την ονόμασε «Rennaissance» και η οποία συζητήθηκε, εκτός των άλλων, και για τη συμμετοχή της κόρης της στην σκηνή, Blue Ivy.

Μπορεί η περιοδεία να τελείωσε το βράδυ της Κυριακής, στο Kansas City, η Beyoncé όμως κρατούσε τα ευχάριστα για το τέλος. Για να κάνει ένα πραγματικά καλό φινάλε. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως η περιοδεία της θα προβληθεί στην μεγάλη οθόνη, με τους θαυμαστές να παραληρούν από ευτυχία.

Η Beyoncé κυκλοφόρησε το trailer της επερχόμενης ταινίας, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου. Θα έχει την ονομασία «Renaissance: A Film by Beyoncé» και στην ουσία θα παρουσιάζει το ταξίδι της περιοδείας της, από το πρώτο σόου στη Στοκχόλμη, μέχρι το τελευταίο στο Κάνσας.

Beyoncé

Η περίληψη της ταινίας της Beyoncé γράφει συγκεκριμένα: «Πρόκειται για την ιδέα της Beyoncé και αφορά την παρουσίαση της σκληρής δουλειάς, τη συμμετοχής της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει ένα show που να συνδυάζει διαφορετικές μορφές τέχνης με τη μουσική. Πλήρως επιτυχημένη, η παγκόσμια περιοδεία Renaissance World Tour της Beyoncé δημιούργησε ένα καταφύγιο ελευθερίας και ενθουσιασμού για περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια θαυμαστές».

Δείτε το trailer: