Θρήνος στο Χόλιγουντ για τον θάνατο του ηθοποιού Τομ Σάιζμουρ. Ο 61χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Η οικογένεια του ηθοποιού, που έγινε διάσημος για τους ρόλους του στις ταινίες «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» και «Black Hawk Down», πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον βγάλει από τη μηχανική υποστήριξη.

Ήταν στις 18 Φεβρουαρίου που ο Σάιζμουρ άρχισε να λαμβάνει θεραπεία αφού υπέστη ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Βρισκόταν σπίτι του, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

«Με μεγάλη θλίψη και στεναχώρια πρέπει να ανακοινώσω πως ο ηθοποιός Τομ Σάιζμουρ, ηλικίας 61 ετών, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στο νοσοκομείο St Joseh’s Burbank. Στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του Πολ και τα δίδυμα αγόρια του Τζέιντεν και Τζάγκερ (17 ετών)», σημείωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού Τσαρλς Λάγκο.

O Σάιζμουρ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα γύρω στις 2 τα ξημερώματα. Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του.

Ο εκπρόσωπός του σημείωσε πως η κατάστασή του δεν ήταν καλή μια εβδομάδα μετά το περιστατικό. Παρέμενε σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς σημάδια βελτίωσης. Οι γιατροί είχαν συστήσει στην οικογένειά του να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα υποστήριξης ζωής.