Μπορεί το Red Notice να μην κέρδισε την καρδιά των κριτικών, αλλά φαίνεται να κέρδισε την καρδιά του κοινού, καθώς έγινε η πιο εμπορική ταινία του Netflix για το 2021, αλλά και γενικά. Ο Dwayne Johnson, που έκανε την παραγωγή μέσω της εταιρείας του Seven Bucks Production, τρίβει τα χέρια του από την πρώτη στιγμή και πολύ περισσότερο τώρα που το Netflix σχεδιάζει να κάνει το franchise τριλογία.

Όπως αναφέρει το Deadline, η πλατφόρμα έχει ήδη ρίξει δίχτυα προς τη μεριά των τριών πρωταγωνιστών για να φιξάρει τα προγράμματα τους και έχει ζητήσει από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Rawson Marshall Thurber να ξεκινήσει να γράφει τα σενάρια. Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds είναι τρεις ηθοποιοί με πολύ ακριβό κασέ πλέον και τα sequels του Red Notice θα ξεπεράσουν σε κόστος τα 200 εκατομμύρια δολάρια που λέγεται ότι κόστισε συνολικά η ταινία, μαζί με την αγορά των δικαιώματων σε δημοπρασία που έγινε το 2018.

Στο Netflix πιστεύουν τόσο πολύ στο franchise που θα γυρίσουν και τις δύο ταινίες back to back, με τον προγραμματισμό να αναφέρει πως τα γυρίσματα δεν θα ξεκινήσουν πριν την άνοιξη του 2023, δεδομένου κιόλας πως οι 3 ηθοποιοί έχουν άλλες υποχρεώσεις, όπως το 3ο Wonder Woman για την Gadot, το Black Adam για τον Johnson και, πιθανότατα, τα γυρίσματα του Deadpool 3 προς το φθινόπωρο για τον Reynolnds.