Rise. Από το κυνηγητό των αστυνομικών και των φασιστών της Χρυσής Αυγής στα Σεπόλια, μέχρι την κορυφή του NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει την πορεία του προς την καταξίωση μέσω της διάρκειας, ο μπασκετικός πλανήτης του υποκλίνεται, λέει τα αστεία του στις συνεντεύξεις Τύπου μετά από κάθε ματς των Μπακς, όμως ποτέ δεν ξεχνάει. Ποτέ δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε. Και δεν ξεχνάει τι κουβαλάει μέσα του. Έναν πατέρα, μια μητέρα, 4 αδέλφια, τους πόνους και την πείνα.

Η ταινία Rise που έγινε με παραγωγή της Disney, έχει ολοκληρώσει εδώ και μερικούς μήνες τα γυρίσματα της που έγιναν στην Ελλάδα και πλέον ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της σε σινεμά και Disney+.Ήδη πάντως το πρώτο trailer έχει κυκλοφορήσει από χθες, με τη Disney να ετοιμάζει και ένα movie event μέσω της streaming πλατφόρμας της στις 24 Ιουνίου, οπότε και θα είναι πιθανότατα διαθέσιμη η ταινία.

Στο trailer βλέπουμε τον Γιάννη και τον Θανάση (τους ηθοποιούς που τους υποδύονται) να είναι στο επίκεντρο, με τον μπαμπά Τσαρλς να έχει επίσης τον πιο ενεργό ρόλο στην πλοκή της ιστορίας. Γιάννης και Θανάσης είναι σε ένα γήπεδο στα Σεπόλια, κάτι τύποι τους προσκαλούν σε ένα μονάκι, ο Γιάννης ρωτάει τον αδελφό του τι είναι το μπάσκετ και εκεί ξεκινάει αυτή η σχέση πάθους. Εκεί ο Γιάννης βλέπει το μπάσκετ ως τη μόνη διέξοδο του για να αλλάξει τη ζωή των γονιών του και της οικογένειας του εν γένει. Από την ατομική προπόνηση στον Φιλαθλητικό και από κει στο NBA Draft στη θέση Νο13 και στους Μπακς.

Ως προς το καστ, ο Χρήστος Λούλης είναι το πιο γνωστό όνομα που βλέπουμε στο trailer και έχει τον ρόλο κάποιου εκπροσώπου της πολιτείας που προειδοποιεί τους Αντετοκούνμπο πως μπορεί να τους απελάσει.

«Ο μπαμπάς μιλάει συνεχώς για την ευκαιρία. Κι αν αυτή είναι η ευκαιρία μας;». Rise. To the top!

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Τι έκανες πάλι ρε Γιάννη…

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην πεντάδα των κορυφαίων Ευρωπαίων παικτών του NBA – Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών;

This is Bucks, this is Giannis κύριοι Σέλτικς