H Sandra Bullock ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί για λίγο καιρό από την ηθοποιία, για να κάνει ένα «διάλειμμα». Η ίδια αποκάλυψε ότι θέλει να βρίσκεται σε ένα μέρος που την κάνει πιο «ευτυχισμένη» ενώ φροντίζει τα παιδιά της, τον Louis και τη Laila. «Παίρνω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά όταν είμαι στη δουλειά. Θέλω απλώς να είμαι 24/7 με τα μωρά μου και την οικογένειά μου» εξήγησε στο ET.

Παραδέχεται, λοιπόν, ότι θέλει να μπει περισσότερο στον ρόλο της μητέρας και να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη των δύο της παιδιών. Πρόσθεσε επίσης ότι έχει γίνει πιο προσεκτική με τα παιδιά της μέσω της πανδημίας. «Ξέρουν ότι τα παιδιά τους θα επιστρέψουν χωρίς COVID όταν έρθουν στο σπίτι μας» λέει χαρακτηριστικά.

Πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, μάλιστα, είχε πει ότι δεν θα επέστρεφε στο sequel του «The Heat», μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της, που απέφερε σχεδόν 230 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. «Δεν κάνω sequel του «The Heat», είχε πει εκείνη την εποχή. «Έχω κάνει δύο sequels. Ήταν απαίσια. Αυτό που είχαμε η Melissa και εγώ ήταν όμορφο. Ίσως κάνουμε άλλη ταινία μαζί».

Στα απαίσια sequels που αναφερόταν, φαίνεται να ήταν η συνέχεια της ταινίας της «Speed», η οποία απέσπασε μόνο το ένα τρίτο του box office του πρωτότυπου και το γνωστό «Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous». Παρόλα αυτά φαίνεται να αναθεωρεί τον όρκο που είχε δώσει, ότι δεν θα συμμετάσχει σε κανένα sequel. Δεν είναι απίθανο να την δούμε σε μια συνέχεια ταινίας μετά από το «διάλειμμά» της.

«Δεν έκανα sequel όταν δεν είχα το πλεονέκτημα να παλέψω για αυτό που πραγματικά ήθελα. Αισθάνομαι ότι, σε μεγάλη ηλικία, μαθαίνω να παλεύω για τα πράγματα που πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα στην οθόνης», είπε η Bullock.

Αναμένεται να δούμε την Bullock σε δύο επερχόμενα κινηματογραφικά έργα, τα The Lost City και Bullet Train, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022. Η κωμωδία δράσης, Τhe Lost City, επικεντρώνεται στην Bullock, που υποδύεται τη Loretta Sage, μια ρομαντική μυθιστοριογράφο  που γράφει ιστορίες για τον ήρωα Dash, τον οποίο υποδύεται το μοντέλο Alan Caprison (Channing Tatum).

Η Bullock είπε ότι όταν επιστρέψει στην υποκριτική θα ήθελε να κινηματογραφήσει έργα που εστιάζουν στις κοινότητες των Ισπανών και των Chicana, δηλαδή να φτιάξει ιστορίες που εστιάζουν στην δυναμική της οικογένειας τους.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Η Zendaya σε μία ανατρεπτική φωτογράφιση για το εξώφυλλο του W

BAFTA 2022: Η Jane Campion γράφει ιστορία και εν τη απουσία της – Τι θα δούμε στα Oscars

Dune: Εξετάζονται νέες spin-off σειρές – «Μπορεί να μην τελειώσουμε σε αυτό το σύμπαν»