Ο σκηνοθέτης του «Squid Game», Hwang Dong-hyuk, σχεδιάζει μια νέα ταινία. Πρόκειται για το «Killing Old People Club», εμπνευσμένo από ένα μυθιστόρημα, που γράφτηκε από τον Umberto Eco. Tην ιδέα του έκανε γνωστή μιλώντας στο MipTV, μαζί με τον παραγωγό του Jun Young Jang, σύμφωνα με το Variety. Αποκάλυψε ότι έχει ήδη γράψει 25 σελίδες για το έργο που σίγουρα θα είναι «άλλη μια αμφιλεγόμενη ταινία», όπως λέει.

«Θα είναι πιο βίαιο από το Squid Game», είπε ο Dong-hyuk, ενώ υποστήριξε ότι δεν θα είναι πια αγαπητός από τους ηλικιωμένους, μετά την κυκλοφορία της ταινίας. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης είπε ότι θα επιστρέψει τώρα στη Νότια Κορέα για να γράψει τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game» και ελπίζει να προβάλλεται στο Netflix μέχρι το τέλος του 2024.

Ακόμα, μίλησε για το Squid Game, το οποίο είχε γράψει ήδη από το 2009. «Ήξερα ότι ίσως στο εγγύς μέλλον θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Περίμενα και έφτιαξα τρεις διαφορετικές εκδοχές/ Όταν το έδειξα στην παραγωγό μου να το δώσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, και όχι στην Κορέα, γιατί μοιάζει περισσότερο με μια παγκόσμια επιτυχία».

«Ήταν βίαιο και θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την καταλληλότητα του και το target group θα ήταν περιορισμένο», είπε ο Hwang, εξηγώντας τον λόγο που το Squid Game προβλήθηκε σε streaming πλατφόρμα. «Πέρασαν όμως 10 χρόνια, το σύστημα διανομής του Netflix είναι διαφορετικό. Έχουν λιγότερους περιορισμούς, οπότε θα μπορούσα να ακολουθήσω τον δικό μου τρόπο για να τελειοποιήσω το σενάριο και ένιωσα λιγότερη πίεση για αυτά τα θέματα».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το καλύτερο σχόλιο που πήρε ήταν από τον Steven Spielberg, ο οποίος του είπε ότι ήθελε να «του κλέψει τον εγκέφαλο». «Είναι ο κινηματογραφικός μου ήρωας. Μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες του» λέει για τον Spielberg.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Netflix – Top 10: Οι σειρές και οι ταινίες που «τρεντάρουν» αυτήν τη στιγμή

Σφοδρές αντιδράσεις για την νίκη του Louis C.K. στα Grammys – Είχε παραδεχτεί σεξουαλική παρενόχληση το 2017

Bella Hadid: Κάνει ντεμπούτο στη μικρή οθόνη με guest σε γνωστή σειρά