Το νέο trailer του Thor: Love and Thunder δίνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία. Συγκεκριμένα, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Christian Bale ως Gorr the God Butcher, ο οποίος υπόσχεται να εξαφανίσει τους θεούς από το σύμπαν γιατί θεωρεί ότι «ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους».

Το trailer της τέταρτης ταινίας μαρτυρά ότι πρόκειται να είναι οπτικά εκθαμβωτική, διασκεδαστική και γεμάτη συγκίνηση. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Taika Waititi, που σκηνοθέτησε και το «Thor: Ragnarok» το 2017, ισχυρίστηκε ότι ο Gorr the God Butcher είναι ο καλύτερος κακός στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Αυτό σημαίνει ότι είναι χειρότερος κι από τον Thanos.

Μιλώντας στο AP News, ο σκηνοθέτης είπε: «Είναι μια υπέροχη, πραγματικά διασκεδαστική, παράξενη ομάδα ηρώων, μια νέα ομάδα για τον Thor με τους Korg, Valkyrie και The Mighty Thor».

Ο χαρακτήρας του Bale θα κάνει το live action ντεμπούτο του στην επερχόμενη ταινία Thor: Love and Thunder. Η ταινία επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Thor, τον οποίο υποδύεται ο Chris Hemsworth, να βρει εσωτερική γαλήνη μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame. Ο Waititi είπε χαρακτηριστικά: «Ο Thor προσπαθεί απλώς να καταλάβει τον σκοπό του, προσπαθώντας να καταλάβει ακριβώς ποιος είναι και γιατί είναι ήρωας ή αν πρέπει να είναι ήρωας. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να το πείτε κρίση μέσης ηλικίας».

Θα δούμε, επίσης, τη Natalie Portman ως Jane Foster, την Tessa Thompson ως Valkyrie, τον Chris Pratt ως Star-Lord, τον Dave Bautista ως Drax, τον Bradley Cooper ως Rocket και τον Vin Diesel ως Groot. Σε κάποια πλάνα βλέπουμε την Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor, αλλά και από τον Θεό Δία, τον οποίο υποδύεται ο Russel Crowe.

Ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela.Οι Guardians of the Galaxy θα τον συνοδεύσουν σε αυτό το ταξίδι για την εύρεση της εσωτερικής του γαλήνης. Το Thor: Love and Thunder αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου 2022.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Cillian Murphy: Εμφανώς αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία Oppenheimer

H επόμενη ταινία του Bong Joon-Ho έρχεται με αναπάντεχο cast: Robert Pattinson και Toni Collette στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

This is Us: Έκλαιγαν όλοι σε κάθε επεισόδιο – Φινάλε για την καλύτερη δραματική σειρά στις ΗΠΑ τα τελευταία 6 χρόνια