Ο Tom Holland, μίλησε λεπτομερώς για το μέλλον του στις επόμενες ταινίες Spider-Man σε εμφάνιση του στην εκπομπή This Morning την Πέμπτη. Συζητώντας με τους οικοδεσπότες της εκπομπής, ο Βρετανός ηθοποιός παραδέχτηκε πως η πρόσφατη εμφάνιση του ως σούπερ ήρωας, «μπορεί να είναι και η τελευταία». Ο Tom εξήγησε: «Μπορεί να είναι η τελευταία μου ταινία ως Spider-Man. Αν είναι ώρα μου να φύγω, θα αποσυρθώ με περηφάνια».

Επίσης, έδειξε ανακούφιση για το γεγονός ότι μπορεί επιτέλους να μιλήσει ανοιχτά για την συμμετοχή των προηγούμενων Spider-Men, Toby Maguire και Andrew Garfield, στην τελευταία ταινία, Spider-Man: No Way Home. Δήλωσε πως «είναι πολύ όμορφο που μπορεί να πει τώρα, πως οι τρεις Spider-Man, μοιράζονται την ίδια οθόνη», συμπληρώνοντας πως ήταν πολύ ξεχωριστό για εκείνον που ήταν κομμάτι αυτής της αδελφότητας.

Οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε στην μεγάλη οθόνη από 3 Φεβρουαρίου

Ο 25χρονος ηθοποιός, δεν δίστασε να μιλήσει για την οικογένεια αλλά και τους φίλους του, που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

«Έχω έναν υπέροχο κύκλο φίλων και μια όμορφη οικογένεια. Η οικογένεια μου είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα μου πουν ότι έχω μια στιγμή χολιγουντιανής δημοσιότητας και με κρατούν προσγειωμένο.»

Ο Holland, μίλησε και για την συνεργασία του με τον συμπρωταγωνιστή του στο προσεχές blockbuster Uncharted, Mark Wahlberg. Συζητώντας πως ήρθε σε φόρμα για τον ρόλο του ως κυνηγός θησαυρού, δήλωσε πως «έκανε προπόνηση καθημερινά και πως ο Wahlberg σχολίαζε την σωματική του διάπλαση.»

«Έπινα ροφήματα πρωτεΐνης όλη την ώρα. Ήταν ένας εφιάλτης»

Η ταινία Spider-Man: No Way Home ξεπέρασε το 1 δισ.δολάρια σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office, μόνο το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η ταινία σούπερ ηρώων είναι η έκτη πιο επικερδής ταινία όλων των εποχών σε παγκόσμια εμβέλεια, χωρίς καν να έχει προβληθεί ακόμα στην Κίνα, γεγονός που κάνει τους αριθμούς των εισπράξεων της ακόμα πιο εντυπωσιακούς.

Πηγή: Daily Mail