Το πρώτο trailer πριν μερικούς μήνες, ήταν της νηνεμίας πριν την καταιγίδα. Εκεί που ο Άρθουρ Φλεκ, ο Joker, γνωρίζει την Χάρλεϊ Κουίν και η ένωσή τους θα εξαπολύσει στη Γκόθαμ ένα χάος που δεν θα μπορεί να το σταματήσει κανείς και από πουθενά. Η δική τους ισχύς εν τη ενώσει, θα ανοίξει το Κουτί της Πανδώρας για τη Γκόθαμ και δεν θα υπάρχει γυρισμός. Κι ίσως να δούμε τη στιγμή της γέννησης του Batman και της σύνδεσης της ταινίας με το DC universe.

Θα είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, διότι ο Χοακίν Φοίνιξ δε θα ήθελε με τίποτα να εμπλακεί σε υπερηρωικά κόνσεπτ και blockbuster, ούτε η Lady Gaga, αλλά από το trailer που κυκλοφόρησε για το Joker: Folie à Deux οι υποθέσεις και τα σενάρια φτάνουν ακόμα και σε αυτή την ακραία περίπτωση.

Στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux απελευθερώνεται το χάος στη Γκόθαμ

Στο trailer βλέπουμε τη μεταφορά του Άρθουρ στο δικαστήριο για την δίκη του και σε αυτή τη διαδρομή, με πλήθος κόσμου να έχει στηθεί και να του δείχνει στήριξη, φορώντας ακόμα και μάσκες κλόουν, θυμάται όσα έζησε στο άσυλο του Άρκαμ, όπου γνώρισε την Χάρλεϊ, ερωτεύτηκε και μαζί της βρήκε ένα κίνητρο να συνεχίσει την καταστροφική του δράση, έχοντας κι έναν σύμμαχο.

«Έχω κάποια να με χρειάζεται», λέει ο Joker και μετά τον βλέπουμε να μπαίνει στο δικαστήριο της Γκόθαμ, όπου έχει προετοιμαστεί για showtime. Γνωρίζει αποθέωση, μεταφέρεται στις φυλακές, αλλά επιστρέφει με το πρόσωπο βαμμένο και η παράσταση έχει μόλις αρχίσει. Και περιλαμβάνει το υπέρτατο χάος στη Γκόθαμ.

«Ας δώσουμε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν», του λέει η Χάρλεϊ Κουίν και μαζί θα διαλύσουν τα πάντα και θα αφήσουν ένα λουτρό αίματος στη Γκόθαμ.

* Το Joker: Folie à Deux θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου στις αίθουσες από την Tanweer.