Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη, στον «Ρινόκερο» του Ιονέσκο. Οι παραστάσεις θα συνεχίσουν κανονικά μετά από την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αρνήθηκε να παίζει μόνο μπροστά σε κοινό εμβολιασμένων και νοσήσαντων, μια απόφαση που πυροδότησε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων, καθώς οι υπόλοιποι ηθοποιοί κόντεψαν να χάσουν την δουλειά τους.

Η παραγωγή και οι ηθοποιοί σε συνάντηση αποφάσισαν να συνεχιστούν οι παραστάσεις του έργο, οι οποίες θα ξεκινήσουν πάλι στις 16 Δεκεμβρίου, μετά από την ενσωμάτωση του Σταματάκη.

«Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.

Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε. Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ποιος είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης που θα αντικαταστήσει τον Σερβετάλη στον Ρινόκερο

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Ο άνθρωπος που γελά (2019)», «Jesus Christ Superstar (2018)», «Chicago» (2019), «Ορέστης» (2021), το tribal rock μιούζικαλ Hair, αλλά και η Ειρήνη του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο.