Μια απίστευτη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς όπως έγινε γνωστό, η ανάγκη της Wagner για νέους στρατιώτες την οδήγησε ακόμα και σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στη διαφήμιση, μια ξανθιά γυναίκα με κόκκινο κραγιόν φαίνεται να μιλά στους θεατές, λέγοντάς τους «είμαστε o καλύτερος ιδιωτικός στρατός στον κόσμο. Στρατολογούμε μαχητές από όλες τις περιοχές της Ρωσίας. Πηγαίνετε να δουλέψετε για την PMC Wagner».

Από πλευράς του, το Pornhub αφαίρεσε διαφημίσεις της Wagner που προσπαθούσαν να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να ενταχθούν στους Ρώσους μισθοφόρους του που πολεμούν στην Ουκρανία. Εκπρόσωπος του Pornhub δήλωσε στο Newsweek ότι οι διαφημίσεις έχουν αφαιρεθεί καθώς ο ιστότοπος δεν επιτρέπει διαφημίσεις που σχετίζονται με πολιτικά θέματα.

Η παρουσία της διαφήμισης αυτής, όμως, επέτρεψε στους επικριτές της Ρωσίας να υποστηρίξουν ότι η Wagner, η ομάδα του στενού συνεργάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Γεβγκένι Πριγκόζιν, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση μετά τις βαριές απώλειες που υφίσταται σε περιοχές όπως το Μπαχμούτ.