Τα λόγια της 23χρονης Αμίτ που βρέθηκε στη φρίκη του φεστιβάλ, κατάφερε όμως να βγει ζωντανή από την εμπόλεμη ζώνη στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν το θρίλερ, 3 μίλια από τη Γάζα.

Τρομοκράτες της Χαμάς κυνήγησαν, σκότωσαν, βίασαν και η νεαρή περιέγραψε όσα έζησαν οι θαμώνες τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς και είδαμε αλεξιπτωτιστές στον ουρανό. Μετά από 15 λεπτά άρχισαν να πυροβολούν συνεχώς προς το μέρος μας. Τρέξαμε στο δάσος και παραμείναμε εκεί για 9 ώρες. Προσευχόμασταν», δήλωσε στο Mega η Αμίτ, που σώθηκε από το αιματοκύλισμα στο πάρτι στο Ισραήλ.

«Ακούγαμε όμως τα ουρλιαχτά των φίλων μου και ανθρώπων που δεν ζουν σήμερα. Κανείς δεν ξέρει πού είναι οι φίλοι μας. Τρεις ξέρουμε ότι τους δολοφόνησαν», είπε η ίδια. «Ήταν απαίσιο, ήταν εφιάλτης αυτό που ζήσαμε», συμπλήρωσε.

Η Αμίτ και ο φίλος της άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν και κρύφτηκαν στο δάσος για 9 ώρες, μέχρι να τους βρει η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο προέκυψαν 260 νεκροί από την επιδρομή της Χαμάς, που επιτέθηκε αιφνιδιαστικά σε νεαρούς που γιόρταζαν στην περιοχή.