Ένα βίντεο που αποτυπώνει τις φρικιαστικές στιγμές που ακολούθησαν μιας δολοφονίας ενός 9χρονου αγοριού από την ίδια του την αδελφή, στις ΗΠΑ, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Law and Crime Network.

Οι αρχές στην Τάλσα της Οκλαχόμα έχουν μόλις ειδοποιηθεί για μια άγρια επίθεση με μαχαίρι και σπεύδουν στο σπίτι της οικογένειας.

Εκεί βρίσκουν μια 12χρονη να παραληρεί και να φωνάζει ζητώντας συνεχώς συγγνώμη και τον 9χρονο, που πιθανότατα κοιμόταν όταν δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι, να είναι μέσα στα αίματα. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

μαχαίρι

Η ανήλικη δράστις παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στον αδελφό της και ότι πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο, ενώ όταν τη ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, φώναξε «δεν ξέρω, ήταν κάτι δαιμονικό. Συγγνώμη, συγγνώμη! Δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο! Θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη φυλακή. Δεν ξέρω τι διάολο συνέβη.

Πριν η μητέρα αντιληφθεί πόσο σοβαρά έχει τραυματιστεί ο γιος της και θεωρώντας ότι θα γίνει καλά, ακούγεται να της λέει νευριασμένη «θα μπορούσες να τον σκοτώσεις, έχει μαχαιριές στο στήθος».

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο και τα στοιχεία της δράστιδος δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα καθώς είναι ανήλικη.