Ο κόσμος της ποπ κουλτούρας είναι σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, Μάθιου Πέρι.

Καθώς ο κόσμος προσπαθεί να «χωνέψει» την δυσάρεστη είδηση του πρόωρου θανάτου του Πέρι, υπάρχει ένα βίντεο ιδιαίτερα οδυνηρό αυτή τη στιγμή: η τελευταία σκηνή από τα «Φιλαράκια».

Τα «Φιλαράκια» ήταν ένα τηλεοπτικό φαινόμενο κατά τη διάρκεια της εποχής του, που έτρεξε για 10 σεζόν μεταξύ 1994 και 2004 και εξερεύνησε τη ζωή έξι φίλων που ζούσαν στη Νέα Υόρκη.

Η τελευταία σκηνή είδε τους κύριους χαρακτήρες, Chandler (Perry), Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courtney Cox), Joey (Matt LeBlanc), Phoebe (Lisa Kudrow) και Ross (David Schwimmer) να βγαίνουν από το διαμέρισμα, χέρι-χέρι.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα ζήτησε από τη δημιουργό της σειράς Marta Kaufman να πει τα τελευταία λόγια στη σειρά, κατά τη διάρκεια του φινάλε της σειράς του 2004.

«Πριν από αυτό το τελευταίο επεισόδιο, είχα μιλήσει με Marta Kauffman», έγραψε ο Perry στα απομνημονεύματά του, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.

«Κανείς άλλος δεν θα ενδιαφερθεί γι’ αυτό εκτός από εμένα», είπα. «Λοιπόν, μπορώ παρακαλώ να πω τα τελευταία λόγια ;“»

Το τελευταίο επεισόδιο από τα φιλαράκια ήταν συγκινητικό τόσο για τους τηλεθεατές, όσο και για τους ηθοποιούς, που έκλαιγαν στα γυρίσματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε η σκέψη να γυριστεί και 11η σεζόν της σειράς, ωστόσο, οι πρωταγωνιστές την απέρριψαν, καθώς προτίμησαν να μείνει ως έχει, με το “The Last One” ή “The One Where They Say Goodbye” να είναι το τελευταίο επεισόδιο.

Παρακολουθήστε την τελευταία σκηνή