Τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σκοτώθηκαν, τη Δευτέρα (27/03), σε ένα «περιστατικό με πυροβολισμούς» στο Covenant School, δηλαδή σε ένα ιδιωτικό χριστιανικό δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ του Τενεσί, στις ΗΠΑ, όπως δήλωσε το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ.

Η δράστιδα «ενεπλάκη» με την Αστυνομία και είναι νεκρή, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Νάσβιλ, σύμφωνα με το CNN.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νάσβιλ δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε σε «ένοπλη δράστιδα» και πρόσθεσε ότι υπάρχουν «πολλά θύματα».

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε πολλούς ασθενείς», ανέφερε η τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ανάρτησή της, στο Twitter.

Το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ επιβεβαίωσε ότι στο σχολείο έγινε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς και όλα τα νοσοκομεία της περιοχής βρίσκονταν σε κατάσταση συναγερμού, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Scoop Nashville».

Ποια ήταν η δράστιδα

Η ύποπτος, μια 28χρονη γυναίκα από το Νάσβιλ, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τις Αρχές σε έναν χώρο υποδοχής στον δεύτερο όροφο του σχολείου, σύμφωνα με την Αστυνομία. Κανείς από εκείνους που πυροβόλησε η γυναίκα, δεν επέζησε, δήλωσαν οι Αρχές.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Νάσβιλ, Τζον Ντρέικ, δήλωσε ότι «κυριολεκτικά συγκινήθηκε, βλέποντας τους νεαρούς μαθητές να οδηγούνται έξω από το κτήριο».