Ο Mark Zuckerberg σε μια κεντρική ομιλία στο Facebook Connect αναφέρθηκε σε επερχόμενα έργα εικονικής πραγματικότητας στο Meta, δίνοντας μας μια γεύση για το τι πρέπει να περιμένουμε. Προς το τέλος της παρουσίασης ανακοίνωσε ότι το Grand Theft Auto: San Andreas της Rockstar Games επιστρέφει!

Το περιέγραψε ως «ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που φτιάχτηκαν ποτέ», ενώ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και θα φτάσει στο Meta μέσω του Oculus Quest 2. To Metaverse μπαίνει δυναμικά και μας χτυπάει στο πιο αδύναμο σημείο.

Η έκδοση VR του San Andreas πιθανότατα θα βασίζεται στην ανανεωμένη έκδοση του παιχνιδιού που ανακοινώθηκε πρόσφατα ως μέρος ενός μεγαλύτερου πακέτου που περιλαμβάνει το Vice City και το GTA III. Ενώ τα VR mods για παιχνίδια GTA υπάρχουν ανεπίσημα εδώ και χρόνια, η πολυαναμενόμενη επίσημη κυκλοφορία είναι βέβαιο ότι θα φέρει μια εντελώς νέα εμπειρία.

https://www.intronews.gr/7519-2-6-pragmata-allazei-meta-zuckerberg

«Αυτό είναι ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη για πολλά χρόνια και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα», είπε η Oculus στο blog της. Φαντάσου να μπορείς να κυκλοφορείς στην Area 69 και να το ζεις σαν πραγματικός OG από την άνεση του καναπέ σου.

Ποιο το story του GTA

Το Grand Theft Auto: San Andreas εξελίσσεται στη φανταστική πόλη της νότιας Καλιφόρνια και αφηγείται την ιστορία του CJ, ενός παγιδευμένου ανθρώπου που επιστρέφει στην παλιά γειτονιά του San Andreas για να σώσει την οικογένειά του.

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την VR έκδοση, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα αργήσει και πολύ δεδομένου ότι το Metaverse θα θέλει ένα δυναμικό ξεκίνημα για να προσελκύσει όσους περισσότερους χρήστες μπορεί.