To efood και εννέα λαϊκές αγορές της Αττικής ετοιμάζουν ένα νέο καινοτόμο project, που αλλάζει τα δεδομένα. Πρώτα έφεραν το σούπερ μάρκετ ένα κλικ μακριά, τώρα και την λαϊκή αγορά. Η πρόταση ήρθε από τις ίδιες τις λαϊκές, που στοχεύουν να μπουν στον ψηφιακό κόσμο σε μία νέα αγορά με τεράστιες δυνατότητες.

Το «πείραμα» με το efood και η συνεργασία τους, έχει στόχο την κάλυψη του λεκανοπεδίου της Αττικής. Η επιλογή θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα, και θα μπορείς να επιλέξεις το προϊόν που επιθυμείς (φρούτα, λαχανικά κ.α). Θα μπορείς να επιλέξεις από μια γκάμα προϊόντων, και να αγοράσεις από διαφορετικούς λιανοπωλητές.

Σε κάθε πάγκο θα υπάρχει ένας picker, που συγκεντρώνει τις παραγγελίες, για την υπηρεσία της efood. Αυτός θα έχει την αρμοδιότητα να συγκεντρώσει τις παραγγελίες απ’ τους πωλητές, για να τις παραδώσει στον διανομέα.

Ο επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης της efood κ. Χάρης Τακάς ανέφερε στο newmoney.gr: « Σήμερα το efood υποστηρίζει εννέα λαϊκές αγορές σε: Πατήσια, Γαλάτσι, Ν. Σμύρνη, Γλυφάδα, Αγ. Δημήτριος, Αμπελόκηποι, Δάφνη, Κολωνάκι και Βούλα. «Αν και είναι σε πιλοτικό στάδιο το πρότζεκτ προσθέτουμε κι άλλες αγορές».

Η πλατφόρμα μας έχει συνηθίσει σε καινοτόμες επιλογές, όπως το «Gate Delivery» στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Μάλιστα, μπαίνει σε φάση μετασχηματισμού με την συνεργασία με τον Όμιλο Μούχαλη, που εντάσσονται στον όμιλο της μητρικής Delivery Hero. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να «κλείσει» η συμφωνία.

Πηγή: Newmoney.gr

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

NASA: Εκτόξευσε τον πρώτο πύραυλο από το διαστημικό κέντρο της Αυστραλίας

Tinder: Οι πικάντικες αλλαγές που υπόσχονται ένα πιο σκανδαλιστικό καλοκαίρι

Ο εύκολος τρόπος να βγάλεις λεφτά στο Metaverse: Κάνε NTF στην ταφόπλακά σου