Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα τις νέες προσθήκες στην σειρά αναδιπλούμενων smartphones Galaxy Ζ, το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Z Flip6. Κατά τη διάρκεια του Unpacked, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, παρουσιάστηκαν τα ολοκαίνουργια Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro.

Νωρίτερα φέτος, η Samsung εγκαινίασε το Galaxy AI . Με την παρουσίαση της νέας σειράς Galaxy Z, η Samsung εισάγει το επόμενο κεφάλαιο για το Galaxy AI, αξιοποιώντας τον ευπροσάρμοστο και ευέλικτο παράγοντα μορφής, που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει μια σειρά από μαγευτικές εμπειρίες. Μέσω της ευρείας οθόνης του Galaxy Z Fold, το FlexWindow του Galaxy Z Flip ή αξιοποιώντας στο έπακρο το Flex Mode, η 6η γενιά αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung θα προσφέρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για τη μεγιστοποίηση των ΑΙ δυνατοτήτων.

Βασισμένο στην καινοτομία του παράγοντα μορφής της Samsung, το Galaxy AI θα αξιοποιήσει την ισχυρή και ευφυή εμπειρία αναδίπλωσης, για να εισάγει μια νέα εποχή επικοινωνίας, παραγωγικότητας και δημιουργικότητας.

«Δημιουργώντας τον αναδιπλούμενο παράγοντα μορφής και εγκαινιάζοντας την εποχή του mobile AI, είμαστε ενθουσιασμένοι για τις δύο αυτές τεχνολογίες, που αλληλοσυμπληρώνονται και ξεκλειδώνουν νέες δυνατότητες», σημείωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος Mobile eXperience της Samsung Electronics. «Οι αναδιπλούμενες συσκευές μας συναντούν τις μοναδικές ανάγκες κάθε χρήστη και πλέον, αναβαθμισμένη από τη δύναμη του Galaxy AI, η Samsung προσφέρει μία νέα εμπειρία τεχνολογίας, που δεν θυμίζει καμία άλλη στο παρελθόν».

Galaxy Ζ, το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Z Flip6

Χάρη στη συνεχή καινοτομία της Samsung στα αναδιπλούμενα smartphones, δημιουργήθηκε η πιο λεπτή και ελαφριά σειρά Galaxy Z που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, βελτιστοποιημένη για φορητότητα. Ο συμμετρικός σχεδιασμός με ευθείες άκρες παρέχει ένα αισθητικά κομψό φινίρισμα, ενώ η νέα αναλογία της εξωτερικής οθόνης στο Galaxy Z Fold6 προσφέρει μια πιο* ευρεία εμπειρία θέασης. Μαζί με τις βελτιώσεις* ως προς το design, η νέα σειρά Galaxy Z έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ακόμα* μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, προσφέροντας στους χρήστες μεγαλύτερη* ασφάλεια.

Η δομή των μεντεσέδων διπλής ράγας υποστηρίζεται περαιτέρω από μια ενισχυμένη αναδιπλούμενη άκρη, κατανέμοντας καλύτερα τους κραδασμούς από τις εξωτερικές κρούσεις. Επιπλέον, τα ενισχυμένα στρώματα στην κύρια οθόνη βοηθούν στη βελτίωση της πτύχωσης της οθόνης, ενισχύοντας παράλληλα την αντοχή της. Η τελευταία σειρά Z είναι εξοπλισμένη με ενισχυμένο Armor Aluminum και Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 , καθιστώντας τη την πιο ανθεκτική σειρά Ζ έως σήμερα.

Εκτός από αξιόπιστο, κάθε στοιχείο της σειράς Galaxy Z είναι, επίσης, ισχυρό. Το Galaxy Z Fold6 αλλά και το Flip6 είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy , τον πιο ανεπτυγμένο Snapdragon επεξεργαστή για smartphones που έχει κατασκευαστεί. Ο επεξεργαστής είναι βελτιστοποιημένος για AI επεξεργασία και προσφέρει βελτιωμένα γραφικά, αλλά και συνολικά βελτιωμένη απόδοση. Το αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης μεγιστοποιεί την απόδοση με έναν μεγαλύτερο θάλαμο ατμού στο Galaxy Z Fold6 και, για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενο Samsung Galaxy, ένα θάλαμο ατμού στο νέο μοντέλο Galaxy Z Flip.

Galaxy Z Fold6: Η παραγωγικότητα στη μεγάλη οθόνη βελτιώνεται με ΑΙ

Το Galaxy Z Fold6 προσφέρει μία ευρεία γκάμα από ΑΙ χαρακτηριστικά και εργαλεία που ενισχύουν της δυνατότητες της ευρείας οθόνης και αυξάνουν σημαντικά την παραγωγικότητα.

Το Note Assist στα Samsung Notes προφέρει μετάφραση, περιλήψεις, και αυτόματη μορφοποίηση για απλές και εύκολες σημειώσεις meeting. Επιπλέον, μια νέα ενσωματωμένη λειτουργία απομαγνητοφώνησης επιτρέπει τη μεταγραφή, τη μετάφραση και τη σύνοψη φωνητικών εγγραφών απευθείας από την εφαρμογή σημειώσεων.

Κείμενα σε PDF φακέλους μπορούν να μεταφραστούν και να επικαλυφθούν άψογα μέσω της επιλογής PDF overlay translation στα Notes – ενώ υποστηρίζει ακόμη και κείμενο σε εικόνες και γραφήματα. Η νέα προσθήκη στις λειτουργίες Galaxy AI, είναι το Composer από το Samsung Keyboard, που παράγει προτεινόμενο κείμενο βάσει απλών keywords για email και υποστηριζόμενες social media εφαρμογές.

Συγκεκριμένα για τα social media, η λειτουργία Composer δημιουργεί κείμενο που αντανακλά στον τρόπο επικοινωνίας του χρήστη μέσω ανάλυσης προηγούμενων του αναρτήσεων. Επιπλέον, η εμπειρία με το S Pen επεκτείνεται περαιτέρω σε συνδυασμό με το Galaxy AI στην οθόνη του Galaxy Z Fold6. Το ολοκαίνουργιο Sketch to image επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ακόμη πιο εξελιγμένα έργα τέχνης, δημιουργώντας επιλογές εικόνων όταν οι χρήστες απλώς σκιτσάρουν ή σχεδιάζουν πάνω σε φωτογραφίες στην οθόνη της εφαρμογής Gallery ή Notes.

Το Galaxy Z Fold6 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, το παιχνίδι και την ενημέρωσή τους χάρη στη μακροχρόνια συνεργασία της Samsung με την Google. Η τελευταία εφαρμογή Google Gemini είναι πλήρως ενσωματωμένη στη νέα σειρά Galaxy Z, παρέχοντας στους χρήστες ένα προσωπικό ΑΙ βοηθό απευθείας από το smartphone τους.

Απλά σύροντας τη γωνία της οθόνης ή λέγοντας “Hey Google”, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον προσωπικό βοηθό Gemini και να λάβουν βοήθεια με το γράψιμο, τη μάθηση ή τον προγραμματισμό. Το Gemini είναι ενσωματωμένο σε ορισμένες από τις αγαπημένες εφαρμογές Google των χρηστών, διευκολύνοντας την οργάνωση ενός τέλειου ταξιδιωτικού δρομολογίου με πληροφορίες κράτησης πτήσεων και ξενοδοχείων σε πραγματικό χρόνο – και την εξερεύνηση διάσημων αξιοθέατων και των βέλτιστων διαδρομών για να φτάσουν οι χρήστες εκεί χρησιμοποιώντας το Google Maps.

Το Galaxy AI έχει, επίσης, βελτιώσει την ανεμπόδιστη επικοινωνία στο Z Fold6. Μεγιστοποιώντας τον μοναδικό παράγοντα μορφής διπλής οθόνης, το Interpreter διαθέτει μια νέα λειτουργία συνομιλίας που επιτρέπει και στους δύο συμμετέχοντες να βλέπουν μεταφράσεις στην κύρια αλλά και στην εξωτερική οθόνη για πιο φυσικές αλληλεπιδράσεις. Προσφέρει, επίσης, μονόδρομη μετάφραση, ώστε να μπορούν οι χρήστες να καταλαβαίνουν εύκολα όταν ακούνε διαλέξεις ή οποιοδήποτε άλλο είδος παρουσίασης.

Το Live Translate, που μεταφράζει τις τηλεφωνικές κλήσεις απευθείας στη συσκευή των χρηστών σε πραγματικό χρόνο, επεκτείνεται τώρα και πέρα από την εγγενή εφαρμογή κλήσεων της Samsung μία σειρά από δημοφιλείς εφαρμογές τρίτων.

Από τη λήψη έως την επεξεργασία και την προβολή, το ΑΙ ProVisual Engine στο Galaxy Z Fold6 φέρνει τη δημιουργικότητα των χρηστών στο επόμενο επίπεδο. Η προηγμένη εμπειρία επεξεργασίας φωτογραφιών με το Photo Assist στη μεγάλη οθόνη βοηθάει στην εύκολη δημιουργία περιεχομένου επαγγελματικού επιπέδου. Το Portrait Studio δημιουργεί μια ποικιλία διαφορετικών στυλ πορτραίτου, όπως 3D καρτούν ή ακουαρέλα, για ακόμη περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες.

Το Galaxy Z Fold6 δεν επιτρέπει στους χρήστες μόνο να δημιουργήσουν περιεχόμενο, αλλά και να το απολαμβάνουν. Προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία gaming, η οποία εδράζεται στο ισχυρό chipset του και στο 1.6x μεγαλύτερο θάλαμο ατμού, το νέο smartphone οριζόντιας αναδίπλωσης της Samsung προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παίζουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα τις επιδόσεις τους. Τα ζωντανά, ρεαλιστικά γραφικά υποστηρίζονται από το Ray Tracing και ζωντανεύουν σε μια 7.6-ιντσών οθόνη που προσφέρει έως και 2,600nit φωτεινότερη προβολή για μία πιο διαδραστική εμπειρία gaming.

Galaxy Z Flip6: Δημιουργώντας μαγευτικές εμπειρίες, προσαρμοσμένες στους χρήστες

Το Galaxy Z Flip6 δεν είναι απλώς κατάλληλο για φορητότητα, αλλά προσφέρει επιπλέον μια ποικιλία δυνατοτήτων προσαρμογής και δημιουργικότητας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να αξιοποιούν στο έπακρο κάθε τους στιγμή.

Η 3.4-ιντσών εξωτερική οθόνη Super AMOLED FlexWindow έχει αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, υποστηρίζοντας λειτουργίες ΑΙ χωρίς καν να χρειάζεται να ανοίξει ο χρήστης τη συσκευή. Και για τις επικοινωνίες εν κινήσει, οι χρήστες μπορούν να απαντούν σε μηνύματα με το Suggested replies στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν διατίθεται στα ελληνικά), το οποίο αναλύει τα τελευταία μηνύματα των χρηστών για να προτείνει μια εξατομικευμένη απάντηση.

Με το Galaxy AI, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή τους, που έχει μέγεθος τσέπης και πολλές από αυτές τις βολικές λειτουργίες που υπάρχουν στο FlexWindow. Το FlexWindow προσφέρει πρόσβαση στις ενημερώσεις και ειδοποιήσεις του Samsung Health και επιτρέπει, επίσης στους χρήστες να επιλέξουν το επόμενο κομμάτι που θέλουν να ακούσουν στο widget της μουσικής τους. Επιπλέον, το FlexWindow προσφέρει περισσότερα* Widgets, και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν πληροφορίες από πολλά Widgets ταυτόχρονα.

Ωστόσο, δεν θα ήταν το Galaxy Z Flip, εάν δεν προσέφερε μία σειρά από επιλογές για προσαρμοσμένη εμπειρία συσκευής. Με το AI Photo Ambient , μια ταπετσαρία μπορεί να αλλάζει σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με την ώρα και τον καιρό. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να δημιουργήσουν εύκολα την αισθητική που τους ταιριάζει με τις προτεινόμενες επιλογές διάταξης οθόνης μέσω επεξεργασίας της ταπετσαρίας τους – όπως τη μετακίνηση του ρολογιού και την αλλαγή του χρώματος του πλαισίου, για να διασφαλίσουν ότι η εικόνα φόντου θα ξεχωρίζει.

Η δημιουργικότητα ξεπερνά ακόμη και το FlexWindow. Το FlexCam συνεχίζει να προσφέρει την πολυδιάστατη εμπειρία φωτογράφισης και ξεκλειδώνει δημιουργικές επιλογές. Με το νέο Auto Zoom, το FlexCam βρίσκει αυτόματα το κατάλληλο καδράρισμα για τη λήψη των χρηστών, εντοπίζοντας το θέμα και κάνοντας ζουμ πριν προχωρήσει στις απαραίτητες προσαρμογές. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να διαλέξουν οι χρήστες ανάμεσα στους φίλους τους ή σε ένα απίστευτο σκηνικό που θα είναι στο πλάνο – και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να κρατά κανείς τη συσκευή.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις δημιουργικές και προσαρμόσιμες λειτουργίες του Galaxy Z Flip6 χωρίς να ανησυχούν για τη διάρκεια της μπαταρίας. Χάρη στη βελτιστοποίηση του hardware και του software, ο χρόνος χρήσης έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Ασφάλεια δεδομένων, χωρίς συμβιβασμούς

Τα Galaxy Z Fold6 και Flip6 προστατεύονται από το Samsung Knox, την αμυντικού επιπέδου, πολυεπίπεδη πλατφόρμα ασφάλειας Samsung Galaxy, κατασκευασμένης για να διαφυλάσσει κρίσιμες πληροφορίες και να προστατεύει από ευπάθειες με end-to-end εξοπλισμό, ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο και συνεργατική προστασία.

Στην εποχή του ΑΙ, η δέσμευση της Samsung να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέγουν τις ρυθμίσεις της συσκευής τους είναι ισχυρότερη από ποτέ, γι’ αυτό και τους προσφέρει τον πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο επιτρέπουν στα δεδομένα τους να ενισχύουν τις εμπειρίες ΑΙ μέσω των ρυθμίσεων Galaxy AI . Η νέα σειρά Galaxy Z υποστηρίζεται, επίσης, από μία διευρυμένη λίστα λειτουργιών ασφαλείας της Samsung, όπως το Knox Vault, το Security & Privacy Dashboard, το Auto Blocker, τα passkeys, το Secure Wi-Fi και το Private sharing στο Quick Share.

Διαθεσιμότητα

Το Galaxy Z Fold6 είναι διαθέσιμο στις αποχρώσεις Silver Shadow, Pink και Navy, ενώ το Galaxy Z Flip6 είναι διαθέσιμο στις αποχρώσεις Silver Shadow, Yellow, Blue και Mint ώστε να μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν την απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ τους.

Η σειρά Galaxy Buds3 προσφέρει έναν εξαιρετικά κομψό, μοντέρνο και άνετο σχεδιασμό που διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές, Silver και White.

Οι σειρές Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Buds3Pro και Buds3 είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από σήμερα, 10 Ιουλίου μέσω του Samsung eshop σε Ελλάδα και διατίθενται προς αγορά από τις 24 Ιουλίου μέσα από το Samsung Eshop και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

* Για περισσότερες πληροφορίες για τα Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Galaxy Buds3 και Buds3 Pro, επισκεφθείτε το Samsung.com/gr.

Galaxy Watch 7 και Galaxy Watch Ultra

Οι νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των wearables διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στο όραμα της Samsung για το Galaxy AI και την ενίσχυση της ψηφιακής ευεξίας, παρέχοντας εξατομικευμένες πληροφορίες και προσαρμοσμένες εμπειρίες. Η λήψη λεπτομερειών και πληροφοριών σχετικά με την ατομική φυσική κατάσταση αποτελεί βασικό παράγοντα σε αυτήν τη διαδικασία και οι νέες λειτουργίες των αισθητήρων στα Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματος της εταιρείας.

Το Galaxy Watch7 συμβάλλει στην καθημερινή ευεξία, μέσω των εξατομικευμένων προπονήσεων, αλλά και των «έξυπνων» δυνατοτήτων παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης. Το Galaxy Watch Ultra αποτελεί τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των Galaxy Watch και αποτελεί το πιο προηγμένο smartwatch της Samsung μέχρι σήμερα, ενώ έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην επίτευξη ακόμα και των πιο απαιτητικών στόχων.

Ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος Mobile eXperience Business της Samsung Electronics δήλωσε σχετικά: «Οι τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των wearables ενσωματώνουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της Samsung και δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της φυσικής τους κατάστασης, μέσω λύσεων που συμβάλλουν στην πρόληψη. Οι πληροφορίες που παρέχονται από, το Galaxy Watch7 και το Galaxy Watch Ultra μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να μετατρέψουν τα απλά δεδομένα σε χρήσιμη πληροφόρηση, δημιουργώντας μια νέα εποχή από έξυπνες και διευρυμένες εμπειρίες ευεξίας».

Galaxy Watch7: Ολοκληρωμένη κατανόηση της καθημερινής ευεξίας

Το Galaxy Watch7 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα την φυσική τους κατάσταση. Το Galaxy Watch7 τους παρακινεί να δημιουργήσουν υγιείς συνήθειες προσφέροντάς τους πολλούς τρόπους υποστήριξης της καθημερινής ευεξίας. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν περισσότερους από 100 τρόπους άσκησης και να δημιουργήσουν την καθημερινή τους ρουτίνα, συνδυάζοντας διαφορετικές προπονήσεις με το Workout Routine για την επίτευξη των στόχων τους.

Με το Race , μπορούν να συγκρίνουν τις τρέχουσες και προηγούμενες επιδόσεις τους σε πραγματικό χρόνο, για να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να παραμένουν κινητοποιημένοι. Ταυτόχρονα, μπορούν να έχουν μία πλήρη εικόνα για το σώμα και τη φυσική τους κατάσταση με το Body Composition.

Galaxy Ζ, το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Z Flip6

Εκτός από τον αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης για την ανάλυση του ύπνου, οι χρήστες μπορούν να λάβουν μετρήσεις και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για ασυνήθιστα υψηλούς ή χαμηλούς καρδιακούς παλμούς με τo Heart Rate monitoring , και να κατανοήσουν την κατάσταση της καρδιάς τους με το ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) και την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης .

Αυτή η εις βάθος παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, μαζί με τα εξατομικευμένα δεδομένα, είναι εφικτή χάρη στα καινοτόμα υλικά της Samsung στο Galaxy Watch7. Ένας βελτιωμένος BioActive αισθητήρας προσφέρει αυξημένη ακρίβεια , δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους με ολοκληρωμένες μετρήσεις.

Εξοπλισμένο με το πιο ισχυρό chip στη σειρά Galaxy Watch και για πρώτη φορά με έναν επεξεργαστή 3nm, το Galaxy Watch7 προσφέρει μια ακόμα πιο απρόσκοπτη εμπειρία με τρεις φορές ταχύτερη CPU και 30% βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση του επεξεργαστή εφαρμογών . Επιπλέον, το Galaxy Watch7 είναι το πρώτο Galaxy smartwatch που διαθέτει σύστημα GPS διπλής συχνότητας , το οποίο μπορεί να εντοπίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια την τοποθεσία .

Διαθέτοντας τον εμβληματικό κυκλικό σχεδιασμό της Samsung, το Galaxy Watch7 επιτρέπει στους χρήστες να ταιριάζουν το προσωπικό τους στυλ με τα νέα λουράκια ρολογιών , που έρχονται με νέο κυματιστό σχεδιασμό και πολύχρωμες λεπτομέρειες ραφής, μαζί με την ποικιλία όψεων ρολογιού. Το Galaxy Watch7 προσφέρει, επίσης, πιο* διαισθητικές και απρόσκοπτες εμπειρίες μεταξύ των συνδεδεμένων συμβατών (με Android 11 ή παραπάνω και διαθέσιμη μνήμη μεγαλύτερη από 1.5MB) συσκευών Galaxy.

Οι χρήστες απαντούν στα μηνύματα με ευκολία, με τις έξυπνες Προτεινόμενες Απαντήσεις στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά) , οι οποίες προτείνουν το κατάλληλο κείμενο, αναλύοντας προηγούμενες συνομιλίες μέσω του Galaxy AI. Με τα Double Pinch Gestures , οι χρήστες ελέγχουν εύκολα το Galaxy Watch και ένα συνδεδεμένο συμβατό Galaxy Smartphone, ακόμα και όταν τα χέρια τους είναι γεμάτα.

Το Galaxy Watch7 θα είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, 40mm και 44mm. Το Galaxy Watch7 40mm θα είναι διαθέσιμο σε Πράσινο και Κρεμ, ενώ το Galaxy Watch7 44mm θα είναι διαθέσιμο σε Πράσινο και Ασημί.

Galaxy Watch Ultra: Σύμμαχος στις αποδόσεις των χρηστών

Βασισμένο στα θεμέλια των προηγμένων λειτουργιών παρακολούθησης της ευεξίας και του ισχυρού υλικού του Galaxy Watch7, το Galaxy Watch Ultra – η νεότερη και πιο ισχυρή προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του Galaxy Watch – ξεκλειδώνει περισσότερες βελτιωμένες εμπειρίες προπόνησης. Αντανακλώντας την κληρονομιά σχεδιασμού του Galaxy Watch, ένα νέο cushion design ενισχύει την προστασία και την πληρότητα του smartwatch, ενώ το Dynamic Lug System για βελτιωμένη άνεση, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να γίνουν ακόμα καλύτεροι οποτεδήποτε, όπου κι αν βρίσκονται.

Το νέο smartwatch έρχεται με εκπληκτικές δυνατότητες, όπως η ενισχυμένη* ανθεκτικότητα, με ένα πλαίσιο από Τιτάνιο επιπέδου 4 και αντοχή στο νερό 10 ATM . Επιπρόσθετα, το Galaxy Watch Ultra λειτουργεί σε μεγαλύτερο εύρος υψομέτρων, έως 9.000 μέτρα ύψος, για την παρακολούθηση προηγμένων εμπειριών γυμναστικής, όπως ποδηλασία σε δύσκολα περιβάλλοντα .

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν προπονήσεις πολλαπλών διαδρομών για τρίαθλο, από κολύμβηση έως ποδηλασία και τρέξιμο, με το νέο tile Multi-sports. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Functional Threshold Power (FTP) για την ποδηλασία μετρά με ακρίβεια τη μέγιστη δύναμη ποδηλασίας σε μόλις 4 λεπτά με μετρήσεις FTP με τεχνητή νοημοσύνη , ώστε οι χρήστες να ξεκλειδώσουν την πλήρη δυναμική τους, με βάση δείκτες που είναι εξατομικευμένοι για εκείνους. Το Galaxy Watch Ultra παρέχει επίσης μια προηγμένη εξατομικευμένη ζώνη HR , ώστε οι χρήστες να μπορούν να προπονούνται στα κατάλληλα επίπεδα έντασης με βάση τις φυσικές τους δυνατότητες.

Με την πρόσφατη προσθήκη του Quick Button, οι χρήστες μπορούν να ξεκινούν και να ελέγχουν άμεσα τις προπονήσεις και να αντιστοιχούν άλλες λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες τους. Επιπλέον, μπορούν να ενεργοποιήσουν μια σειρήνα έκτακτης ανάγκης για ασφάλεια. Μετά την προπόνηση, μπορούν να ελέγξουν τα στατιστικά τους με μια ματιά με τις αποκλειστικές όψεις ρολογιών για το Galaxy Watch Ultra, οι οποίες μεταβαίνουν αυτόματα στη λειτουργία Night Mode για κατάλληλη αναγνωσιμότητα στο σκοτάδι.

Επιπλέον, με μέγιστη φωτεινότητα 3.000 nits, το Galaxy Watch Ultra εξασφαλίζει αναγνωσιμότητα ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για τα διαστήματα μεταξύ φορτίσεων, αφού το Galaxy Watch Ultra έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη σειρά Galaxy Watch, προσφέροντας έως και 100 ώρες στην Εξοικονόμηση Ενέργειας και 48 ώρες στην Εξοικονόμηση Ενέργειας κατά την Άσκηση .

Το Galaxy Watch Ultra θα είναι διαθέσιμο σε μέγεθος 47mm σε Titanium Gray, Titanium White και Titanium Silver.

Τα Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra είναι τα πρώτα smartwatches μας που υποστηρίζονται από το Wear OS 5, την πιο ισχυρή έκδοση του Wear OS, μέχρι σήμερα. Το Wear OS 5 προσφέρει πιο* απρόσκοπτες και ομαλές αλληλεπιδράσεις για χρήση μεγαλύτερου* χρονικού διαστήματος. Οι χρήστες θα δουν βελτιωμένη διάρκεια της μπαταρίας με κατανάλωση λιγότερης ενέργειας σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα της ίδιας σειράς. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία του wearable με πρόσβαση σε μια ποικιλία εφαρμογών απευθείας από τον καρπό του χεριού τους, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Galaxy, των εφαρμογών Google και των αγαπημένων εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών.

Διαθεσιμότητα

Τα Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 10 Ιουλίου, ενώ στις 24 Ιουλίου 2024 θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσα από το samsung.com/gr σε Ελλάδα και μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.