Το Instagram τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί πολύ. Είναι προφανές πως το ένα κοινωνικό δίκτυο αντιγράφει το άλλο, μιας και τα insta stories «εμπνεύστηκαν» από το Snapchat, ωστόσο αυτό που ετοιμάζει δεν είναι καθόλου Instagram.

Όλοι έχουμε δει την τελευταία αλλαγή της εφαρμογής ως αντίδραση στα insta stories, με σκοπό να μην γεμίζουν τα μηνύματα των χρηστών από reaction, ωστόσο μια νέα ακόμη έρχεται. Ήδη έχει ξεκινήσει πιλοτικά η λειτουργία της, ωστόσο αν μας ρωτάτε, δεν μας αρέσει καθόλου η ιδέα.

Κι αυτό γιατί πλέον θα μπορεί κάποιος να απαντάει σε ένα story με φωνητικό μήνυμα. Έχει λογική; Όχι. Θα είναι πιο cringe; Ναι. Διότι αυτό που κάποιος γράφει με δύο λεξούλες, τώρα θα το ακούμε κιόλας, αν το επιλέξει.

Για την ώρα η εταιρεία ακόμα δεν το έχει επιβεβαιώσει, άσχετα αν βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο. Κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να το δούμε να γίνεται διαθέσιμη η αλλαγή σύντομα σε όλους τους χρήστες. Και το πώς θα μοιάζει, μας το απαντάει ο ακόλουθος λογαριασμός:

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Elon Musk: Σκέφτεται να ανοίξει δική του πλατφόρμα βασισμένη στην «ελευθερία του λόγου»

Youtube: Θα μεταδίδει δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές

Με πληροφορίες από India Times