Εικόνες που είναι απίθανο να δούμε στην πραγματική ζωή δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης η οποία έκανε ζευγάρι τον Ντόναλντ Τραμπ με την Καμάλα Χάρις.

Έτσι, πήραν τους δύο πολιτικούς αντιπάλους και τους έκαναν ζευγάρι.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον Τραμπ να χαϊδεύει την κοιλίτσα της Καμάλα Χάρις η οποία είναι έγκυος. Στο δεύτερο πλάνο βλέπουμε τη Δημοκρατική Χάρις να μένει έγκυος και γεννά το παιδί του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, ενώ στο τρίτο πλάνο οι δύο τους περπατούν χέρι – χέρι στην αμμουδιά. Το βίντεο κλείνει δείχνοντας τους δύο υποψήφιους για την Προεδρία των ΗΠΑ να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί και στο τέλος να αγκαλιάζονται.

Τα πλάνα αυτού του βίντεο δεν είναι αληθινά αλλά γυρισμένα με Τεχνητή Νοημοσύνη και ανέβηκαν στο acknowledge.ai στο Instagram.

Οι προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών του 2024 θα είναι οι 60ές προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2024.

Οι πολιτείες «κλειδιά» που ταλαντεύονται και θα δώσουν την νίκη είτε στον Ντόναλτ Τραμπ είτε στην Καμάλα Χάρις συμπεριλαμβάνουν την Αριζόνα, Τζόρτζια, Μίσιγκαν, Νεβάδα, Βόρεια Καρολίνα, Πενσυλβάνια, και Ουισκόνσιν.

Τα κυριότερα θέματα της εκστρατείας είναι η άμβλωση, η ασφάλεια των συνόρων και η μετανάστευση, η κλιματική αλλαγή, η δημοκρατία, η οικονομία, η εκπαίδευση, η εξωτερική πολιτική, το σύστημα υγείας, και τα Δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Οι νικητές αναμένεται να ορκιστούν στις 20 Ιανουαρίου 2025, ως ο 47ος Πρόεδρος και ο 50ος Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.