Συγκλονιστική στιγμή με έναν ποδηλάτη να εκσφενδονίζεται στον αέρα όταν χτυπήθηκε από ανυπόμονο οδηγό κατέγραφε κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Βρετανίας.

Ο οδηγός καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος να οδηγεί σε λάθος λωρίδα ενώ προσπαθούσε να προσπεράσει ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Το τροχαίο συνέβη την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, στο Shear Brow, στη διασταύρωση Four Lane Ends, στο Μπλάκμπερν.

Καθώς το ασημί Seat βγήκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ένας ποδηλάτης , συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα και εκσφενδονίστηκε από το ποδήλατό του στον αέρα.

Ο ποδηλάτης έμεινε ακίνητος για λίγες στιγμές, προτού κυλήσει στο πλάι, όταν οδηγοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ο ποδηλάτης, ο οποίος ήταν ένας άνδρας γύρω στα 30, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα οστών.

Η στιγμή της μετωπικής σύγκρουσης ποδηλάτη με αυτοκίνητο

Το Seat απεικονίστηκε σταθμευμένο σε κοντινό δρόμο με μια τρύπα στο θρυμματισμένο παρμπρίζ και αρκετά χτυπήματα στο καπό.

Η φωτογραφία έδειχνε τις πινακίδες κυκλοφορίας ξεριζωμένες από το αυτοκίνητο, καθώς είχε αφεθεί έξω από ένα σπίτι στη διασταύρωση.

Ο οδηγός ήταν ένας 23χρονος από το Μπλάκμπερν, σύμφωνα με την Lancashire Telegraph. Η αστυνομία του Lancashire επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη ως ύποπτος για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού με οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή και οδήγηση.

Ο οδηγός βρίσκεται πλέον υπό κράτηση και η κατάσταση και η σοβαρότητα των τραυματισμών του ποδηλάτη είναι άγνωστη, μετέδωσε η Daily Mail.