Επεισοδιακή έμελλε να είναι μία πτήση της Lufthansa με προορισμό τη Γερμανία. Επτά επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά την προσγείωση, εξαιτίας των έντονων αναταράξεων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, που είχαν ως αποτέλεσμα την εκτροπή της στην Ουάσινγκτον.

Η πτήση 469 που απογειώθηκε από το Τέξας, προσγειώθηκε στο Ντάλες στις 21.12 (τοπική ώρα), όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο της αρμόδιας Αρχής της Ουάσινγκτον. Ωστόσο δεν διευκρινίστηκε το είδος της βοήθειας που έλαβαν οι επτά επιβάτες, αλλά ούτε και το πόσο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί τους. 

Όσον αφορά τις αναταράξεις, παρουσιάστηκαν όταν το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος 37.000 ποδιών πάνω από το Τενεσί κι ενώ ήταν στο αέρα για περίπου 90 λεπτά. Ήταν τόσο δυνατές που όλοι επιβάτες πανικοβλήθηκαν, ενώ ένας εξ αυτών που μίλησε στην Washington Post δήλωσε πως «την ώρα που οι αεροσυνοδοί σερβίριζαν στους επιβάτες το δείπνο, το αεροπλάνο έκανε ‘ελεύθερη πτώση’, με αποτέλεσμα αρκετοί επιβάτες να πεταχτούν από το κάθισμά τους και δίσκοι με τρόφιμα να τιναχτούν με την οροφή».