Οι Aρχές στην Ιταλία αναζητούν έναν άνδρα που πήδηξε, την Πέμπτη (23/03), από τριώροφο κτήριο σε κανάλι στη Βενετία.

Αποκαλώντας τον άνδρα «ηλίθιο», ο δήμαρχος της Βενετίας, Λουίτζι Μπρουγκνάρο, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι θα δώσει στον άνδρα «πιστοποιητικό βλακείας» για την πράξη του, η οποία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το CNN.

Ο δήμαρχος πρόσθεσε, επίσης, το βίντεο με τη βουτιά στον λογαριασμό του, λέγοντας ότι ο άνδρας και ο συνεργός του, που τράβηξε, το βίντεο θα συλληφθούν. Πάντως, στο βίντεο, το άτομο που φοράει μόνο σορτσάκι, φαίνεται να πηδάει από την ταράτσα ενός κτηρίου σε ένα κανάλι. «Προσπαθούμε να τον αναγνωρίσουμε, να τον καταγγείλουμε, αυτόν και τον φίλο του που έφτιαξε το ηλίθιο βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», τόνισε ο Λουίτζι Μπρουγκνάρο.

Επίσης, ο δήμαρχος στη Βενετία ανέφερε ότι έστειλε την Αστυνομία στο κτήριο για να διαπιστώσει πώς ο άνδρας μπόρεσε να εισέλθει και πώς κατάφερε να φτάσει στην ταράτσα.

Δεν ήταν το πρώτο ιδιαίτερο περιστατικό στη Βενετία

Πέρυσι, περισσότεροι από 40 τουρίστες συνελήφθησαν επειδή κολυμπούσαν (μερικές φορές γυμνοί) στα κανάλια της Βενετίας και ένας άνδρας συνελήφθη επειδή έκανε σερφ στο Μεγάλο Κανάλι.

Ένας άλλος τουρίστας κατέβηκε με αυτοκίνητο στην Πόντε Βέκιο, στη Φλωρεντία, η οποία είναι μόνο για πεζούς, και ένας άλλος έκανε βόλτα με μοτοποδήλατο στα ερείπια της Πομπηίας. Άλλοι τουρίστες έσπασαν αγάλματα στο μουσείο του Βατικανού.

Σε τουρίστες έχουν, επίσης, επιβληθεί πρόστιμα επειδή χάραξαν αρχικά σε αξιοθέατα, έκλεψαν κομμάτια από το Κολοσσαίο στη Ρώμη.

Photo credits: Twitter | @LuigiBrugnaro