O V των BTS μετά το άνοιγμα του προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, σημείωσε δύο ρεκόρ Guinness, όπως ανακοινώθηκε από την αρμόδια επιτροπή.

Συγκεκριμένα, το είδωλο της K-pop έσπασε ρεκόρ για τον ταχύτερο χρόνο που χρειάστηκε για να φτάσει ένας λογαριασμός τους ένα εκατομμύριο followers και στη συνέχεια στα 10 εκατομμύρια, στο Instagram.

Ο Kim Tae-hyung, όπως ονομάζεται, έφτασε τους ένα εκατομμύριο followers στο Instagram σε μόλις 43 λεπτά, σπάζοντας το ρεκόρ μιας ώρας και 45 λεπτών που κατείχε ο Taeil των NCT. Αυτό το ρεκόρ είχε σπάσει προηγουμένως και η Angelina Jolie.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη V of bts (@thv)

Ο αριθμός των ακολούθων του V αυξήθηκε αργότερα κατακόρυφα φτάνοντας στα 10 εκατομμύρια μέσα σε τέσσερις ώρες και 52 λεπτά, οπότε και σημείωσε το δεύτερο ρεκόρ του.

Το 2021 είναι η χρονιά των BTS

Η επιτροπή των Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness πρόσθεσε επίσης ότι το ρεκόρ για τον ταχύτερο χρόνο, που χρειάζεται κάποιος για να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο followers στο Instagram αλλάζει συνεχώς. Μάλιστα ο V έχει τους περισσότερους followers από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, που είχαν ήδη προφίλ στο Instagram!

Εν τω μεταξύ, τα μέλη του BTS, RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook έχουν ξεπεράσει τους 20 εκατομμύρια ακόλουθους μεμονωμένα. Αυτήν την στιγμή ο RM έχει 22 εκατομμύρια ακολούθους, ο Jin έχει 22,3 εκατομμύρια, ο Suga έχει 21,9 εκατομμύρια, ο J-Hope έχει 22 εκατομμύρια, ο Jimin έχει 23,2 εκατομμύρια ακόλουθοι, ο V έχει 25,7 εκατομμύρια και ο Jungkook έχει 24,1 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ρεκόρ σπάνε και τα τραγούδια τους. με το Butter να γίνεται το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube μέσα σε 24 ώρες και streams στο Spotify τις πρώτες 24 ώρες.