Η Billie Eilish αποκάλυψε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern ότι είχε κολλήσει κορονοϊό τον Αύγουστο, αποκαλύπτοντας  ότι «θα πέθαινε» αν δεν είχε εμβολιαστεί.

«Το εμβόλιο είναι εκπληκτικό και έσωσε επίσης τον Finneas (ο αδερφός της) από το να κολλήσει, όπως και τους γονείς και τους φίλους μου». Η Eilish είπε ότι δεν ένιωθε καλά για δύο μήνες και ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

«Αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, θα είχα πεθάνει γιατί ήμουν χάλια. Ένιωθα απαίσια. Αλλά πραγματικά, σε σχέση με το τι γίνεται με τον Covid, δεν ήταν άσχημο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Όταν είσαι άρρωστος, νιώθεις απίστευτα φριχτά»» ανέφερε η 19χρονη, η οποία αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ότι ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις και μπορεί να χτυπήσει σοβαρά ακόμα και νέα άτομα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η Eilish ήταν πρόσφατα υποψήφια σε επτά κατηγορίες στα βραβεία Grammy 2022, μια εκ των οποίων για το άλμπουμ της χρονιάς για το δεύτερο άλμπουμ της, Happier Than Ever, και για το τραγούδι της χρονιάς για το ομώνυμο κομμάτι.

Παρουσίασε επίσης το Saturday Night Live μαζί με τη σταθερή SNL Kate McKinnon. Τον επόμενο Ιούνιο, θα γίνει η νεότερη σόλο headliner ποτέ του φεστιβάλ Glastonbury, ένα show που θα ολοκληρώσει την περιοδεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.