Τα τελευταία 3 χρόνια η Billie Eilish αποφάσισε να ανοίξει την ψυχή της, τις ανασφάλειες, τους φόβους και όλα τα τραύματα που φέρει από το παρελθόν της. Τραύματα που, σύμφωνα με την ίδια, δεν δημιουργήθηκαν από κάποιο κακό οικογενειακό περιβάλλον, αλλά από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Στο παρελθόν η Eilish έχει αναφερθεί εκτεταμένα στις αυτοκτονικές της τάσεις, στο πόσο δεν ήθελε να είναι αυτό το κορίτσι με τα alien μαλλιά και στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε όταν αποφάσισε να βγει στον κόσμο ως γυναίκα κι όχι ως ένα κορίτσι.

Στα 19-20 της η Eilish έχει ζήσει πια τόσα πολλά, που μοιάζει να κάνει διαρκώς restart στη ζωή της. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, είναι γιατί η προσωπική της ζωή έχει νέες δυσκολίες και προκλήσεις, τις οποίες η ίδια θα ήθελε να μπορεί να αντιπαλέψει.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern, η Billie Eilish, που έχει τα γενέθλια της το Σάββατο, αναφέρθηκε στην σεξουαλικότητα της και στην πρώτη της επαφή με την έννοια «σεξ». Αυτή προήλθε από το πορνο και μάλιστα από τις πιο βίαιες απεικονίσεις του.

«Πιστεύω ότι το πορνό είναι μια ξεφτίλα. Έβλεα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Ξεκίνησα να βλέπω πορνό όταν ήμουν 11 ετών. Κατέστρεψε το μυαλό μου και νιώθω απίστευτα διαλυμένη που εκτέθηκα σε τόσο πολύ πορνο. Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που ένιωθα ότι είναι άσχημα. Αυτό συνέβαινε γιατί νόμιζα πως αυτό υποτίθεται ότι έπρεπε να με ελκύει».

Η Billie Eilish άφησε να εννοηθεί πως απέκτησε μια λάθος σχέση με το σεξ επειδή ήρθε σε επαφή με πολύ ακραίες πορνό καταστάσεις online. Είναι εξάλλου κάτι που το έχει ενσωματώσει και σε στίχους στο δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο Happier Than Ever. Αυτό ίσως να είναι και η αιτία που δυσκολεύεται αρκετά στην προσωπική της ζωή, ακόμα και στο να βγει ένα ραντεβού, όπως εξήγησε στον Stern.

«Είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσω ανθρώπους όταν, ξέρεις, οι άνθρωποι είναι είτε τρομοκρατημένοι είτε πιστεύουν ότι είσαι έξω από τα νερά τους».

Πηγή: Guardian