Οριστικό τέλος στο διαζύγιο έβαλε η Kim Kardashian, μετά και τα έγγραφα που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Όπως γράφει το δημοσίευμα του People, η διάσημη επιχειρηματίας δεν άφησε ούτε ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για τον Kanye West, ο οποίος από την άλλη, επιδιώκει επανασύνδεση μαζί της.

«Υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν ασυμβίβαστες διαφορές μεταξύ του West και εμένα, οι οποίες ευθύνονται για την ανεπανόρθωτη κατάρρευση του γάμου μας», δήλωσε η Kim Kardashian και πρόσθεσε:

«Καμία προσπάθεια συμβουλευτικής ή συμφιλίωσης δεν θα έχει καμία αξία αυτή τη στιγμή. Και οι δυο μας αξίζουμε την ευκαιρία να χτίσουμε εκ νέου τις ζωές μας. Ως εκ τούτου, ζητώ να γίνει δεκτό το αίτημά μου για διαχωρισμό και τερματισμό της οικογενειακής μας κατάστασης».

Όπως αναφέρει ο νομικός σύμβουλος της Kardashian, η ίδια δεν έχει καμία επιθυμία να παλέψει άλλο γι’ αυτόν το γάμο, αφού θεωρεί ότι οι διαφορές τους είναι πλέον, αγεφύρωτες.

Μάλιστα, αναφέρει πως η διάσημη επιχειρηματίας ήταν εξ’ αρχής σίγουρη για τη λήξη του γάμου τους και θεωρούσε ότι είναι κάτι οριστικό. «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουν να διατηρούν τον τίτλο των παντρεμένων. Δεν τους ωφελεί σε κάτι», αναφέρει ο νομικός σύμβουλος.

Θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, φαίνεται πως η Kim Kardashian έχει βρει τελικά τον έρωτα στο πρόσωπο του Pete Davidson. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Honestly with Bari Weiss, εκτός των άλλων, μίλησε για τη νέα της σχέση.

Αν κρίνουμε τουλάχιστον από την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε ποιο μέλος από το Saturday Night Live είναι το αγαπημένο της, τότε η σχέση της με τον Pete δεν είναι μόνο φήμες. «Α, μου την έφερες! Μα ξέρεις ποιος είναι», απάντησε αινιγματικά.