Πάνω που είχαμε πειστεί ότι θα ηρεμήσουμε μετά την καλοκαιρινή λαίλαπα ενασχόλησης με τη σχέση τους, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez βάζουν πλώρη για νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά σήκωσε την άγκυρα και έλυσε τον κάβο ο Affleck, που με τις δηλώσεις του για τη Jennifer Gardner προκάλεσε αντιδράσεις και θεωρήθηκε τουλάχιστον unfair για τη μητέρα των παιδιών του που τόσο τον έχει στηρίξει και ήθελε πάντοτε να τον βλέπει καλά.

Ο Affleck μπορεί να έκανε διευκρινίσεις για όσα είπε και να υποστήριξε ότι το ρεζουμέ των δηλώσεων του παρουσιάστηκε λάθος γιατί πήραν απομονωμένες φράσεις του και όχι όλο το πλαίσιο στο οποίο μίλησε, αλλά είχε προλάβει να δημιουργηθεί σούσουρο και δημοσιεύματα ήθελαν ως και τη Jennifer Lopez να είναι πολύ ενοχλημένη μαζί του.

Η JLo δεν το επιβεβαίωσε. Αντιθέτως, προχώρησε σε αναίρεση αυτής της φημολογίας μιλώντας στο People. «Αυτή η ιστορία δεν είναι με τίποτα αλήθεια. Δεν νιώθω με τίποτα έτσι. Δε θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο σεβασμό για τον Ben ως πατέρα, ως συν-τροφό και ως άνθρωπο».

Μαζί με τη Jennifer Lopez, άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού είχαν αναφέρει στο People πως το ζευγάρι βρίσκεται σε μια πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη περίοδο, ενώ μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν τα περί πρότασης γάμου εντός των εορτών.

Ο Ben Affleck φρόντισε να ξεκαθαρίσει για τις επίμαχες δηλώσεις του πως δεν είπε ότι η Jennifer Gardner ήταν ο λόγος που έπινε και εθίστηκε στο αλκοόλ, αλλά ότι η κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο γάμος τους, τον οδήγησε στο αλκοόλ γιατί ένιωθε συναισθηματικά εγκλωβισμένος, επειδή δεν ήθελε να πάρει την απόφαση του χωρισμού και να χαλάσει την οικογένεια τους.

«Σεβόμαστε απεριόριστα ο ένας τον άλλον και βάζουμε μαζί πάνω απ΄όλα τα παιδιά μας» τόνισε ο Affleck για την Gardner. Παράλληλα, ρωτήθηκε από τον Howard Stern αν υπήρξε αμφιβολία για την επανασύνδεσή του με τη Jennifer Lopez. «Πέρασε σίγουρα από το μυαλό μου. Η ευθύνη μου απέναντι στα παιδιά μου, είναι η μεγαλύτερη που έχω. Δε θέλω να κάνω κάτι που είναι επώδυνο ή καταστροφικό για εκείνα, εφόσον μπορώ να το αποφύγω».