O Ryan Reynolds είναι ένας φοβερός τύπος, άψογος ηθοποιός και με καταπληκτικό χιούμορ. Γενικά, ζηλεύουμε την Blake Lively, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι. Όπως και να ΄χει, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά πως είναι εντελώς ακομπλεξάριστος.

Όπως γράφει το EW, ο Ryan Reynolds σε ένα επεισόδιο του podcast Dear Hank & John ανέφερε ένα περιστατικό που κρατάει κάμποσα χρόνια. Συγκεκριμένα, πιτσαρία της στο East Village της Νέας Υόρκης, πιστεύει πως δεν είναι ο Ryan αλλά ο Ben Affleck.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

«Πιστεύουν ότι είμαι ο Ben Affleck, αλλά δεν τους διόρθωσα ποτέ. Έχουν περάσει χρόνια, νιώθω ότι δεν θα πήγαινε κάτι καλά αν το ανακάλυπτα», είπε αστειευόμενος ο Deadpool.

Μάλιστα, το συνέχισε ακόμα περισσότερο, λέγοντας πως τον «ρωτάνε πώς είναι η Jennifer Lopez» κι εκείνος απαντάει «υπέροχα», παίρνει το κομμάτι του και φεύγει.

Εκτός βέβαια από τον Ben Affleck, τον μπερδεύουν και με τον Ryan Gosling, που σε αυτή την περίπτωση θα λέγαμε πως έχει περισσότερη βάση. Ευτυχώς που δεν τον ρωτάνε λεπτομέρειες για την ταινία δηλαδή.

https://www.intronews.gr/10408-2-dua-lipa-hristougenna-esorouha-sexy

Ο 45χρονος ηθοποιός, πάντως, έχει ολοκληρώσει την τελευταία του, Red Notice, η οποία είναι διαθέσιμη στο Netflix εδώ και ημέρες, καθώς και την γιορτινή ταινία Spirited. Μάλιστα, όπως ανέφερε πρόσφατα, αυτή είναι και η τελευταία του ταινία, μέχρι να επανέλθει το Deadpool 3. Ο λόγος γιατί θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

«Μου αρέσει να είμαι ένας σύγχρονος μπαμπάς. Να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο και μετά να τα παίρνω. Μου αρέσει να έχω ελεύθερο χρόνο στο ενδιάμεσο για να επικεντρωθώ με πράγματα που πραγματικά με γεμίζουν», κατέληξε ο Ryan Reynolds.