Ένας βίντεο με ένα μέλος της βασιλικής Φρουράς της Αγγλίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο έγινε viral καθώς ένας φρουρός πήγε να ποδοπατήσει ένα μικρό παιδί. Το κορίτσι κατά λάθος μπήκε στο δρόμο του μπροστά στον Πύργο του Λονδίνου.

Μερικοί τουρίστες φωτογράφιζαν τους δύο Φρουρούς καθώς περνούσαν από τον χώρο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στο πλάνο μπαίνει ένα μικρό παιδί που βρίσκεται στο δρόμο ενός από τους φρουρούς. Αυτός αμέσως του φωνάζει «Κάνε στην άκρη!». Τελικά σπρώχνει το παιδί με τα πόδια του και περνά από πάνω του σαν να είναι σακί.

Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας δήλωσε στην Daily Mail: «Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό στον Πύργο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας ρουτίνας. Οι φρουροί που βρίσκονταν σε υπηρεσία προειδοποίησαν τους πολίτες πως πλησίαζε περίπολος, αλλά το παιδί βρέθηκε απροσδόκητα μπροστά από τον στρατιώτη. Ο στρατιώτης προσπάθησε να περάσει πάνω από το παιδί και συνέχισε το καθήκον του. Μετά το περιστατικό, ο φρουρός έλεγξε το παιδί και βεβαιώθηκε πως ήταν καλά».

@user7312510220627 Nobody is safe ? #england #royalguards #foryou #foryoupage #london ♬ original sound – user7312510220627

Το βίντεο ανέβασαν στο TikTok με τη λεζάντα: «Η αδερφή μου πήγε στην Αγγλία, πρώτη μέρα» έγινε viral. Ένας χρήστης σχολιάζοντας το περιστατικό έγραψε: «Απλώς δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό» με έναν άλλον να προσθέτει: «Ο κόσμος πιστεύει ότι αυτοί οι τύποι είναι διακοσμητικοί. Είναι πραγματικοί στρατιώτες που λαμβάνουν πραγματικές εντολές».

Ενώ λοιπόν κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει οι στρατιώτες να προσαρμόζουν τις κινήσεις τους και να περπατούν μεταξύ των ανθρώπων, άλλοι λένε ότι οι γονείς του παιδιού θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει για το ατύχημα.