Πέρασαν τέσσερις μήνες από τον θάνατο του τράπερ, Mad Clip, ο οποίος συγκλόνισε τόσο τους φίλους του όσο και τους θαυμαστές του. Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνη τη βραδιά. Πριν το μοιραίο ατύχημα είχαν τραγουδήσει μαζί σε γάμο.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 2 Σεπτεμβρίου. Έτσι η καλή του φίλη και συνεργάτης, Ελένη Φουρέιρα, έκανε μία ανάρτηση για να τιμήσει την μνήμη του. Σήμερα συμπληρώνονται οι τέσσερις μήνες από τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τραγούδι-ντουέτο με τον Mad Clip με τίτλο «Μπορεί». Πάνω σε αυτό έγραψε: «Δε θα σε ξεχάσω ποτέ».

Η Ελένη Φουρέιρα έχει εκφράσει πολλές φορές την λύπη της. Επίσης, τίμησε τη μνήμη του φίλου της και στο event για τα 10 χρόνια της Panik, όπου ερμήνευσε το ντουέτο τους. «Το τραγούδι που με σημάδεψε», ανέφερε για το «Μπορεί» εμφανώς συγκινημένη.

Ακόμα την ημέρα της τραγικής κατάληξης του Mad Clip ανέβασε μια μαύρη φωτογραφία στα social media. Την επόμενη μέρα ανάρτησε στα stories της έναν στίχο του Κωνσταντίνου Ι. Κορίδη από το ποίημα του «Δημιουργία». «Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν» έγραψε η τραγουδίστρια.

Mad Clip Φουρέιρα