H Super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό ότι βγήκε θετική στον κορονοϊό. Όπως αποκάλυψε έχει εμφανίσει πολύ βαριά συμπτώματα και το περνά άσχημα.

Πλέον, νιώθει κάπως καλύτερα και περιμένει να αναρρώσει πλήρως. Στο βίντεο, που δημοσίευσε, η Σούπερ Κική αναφέρει: «Καλημέρα τι κάνετε; Είμαι καλά σήμερα. Αλλά τι κακό ήταν αυτό; Πήγα να πεθάνω να ξέρετε. Πολύς πυρετός. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Δυο μέρες υπόθεση ήταν μάλλον το δικό μου. Τώρα αν μου ξανάρθει, πάει, τελείωσε, θα καταστραφώ».

Η «διαθήκη» της

«Έχω κόβιντ… Και το περνάω πολύ άσχημα. Δύο χρόνια τη γλίτωνα, πάρτα τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά. Δε θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της και δεν αποκάλυψε τα συμπτώματά που έχει. Η Super Κική παρά την κατάστασή της, δε χάνει το χιούμορ της. Έτσι, διακωμώδησε την κατάσταση, αποκαλύπτοντας τη «διαθήκη» που θα αφήσει στους φίλους της.

Επίσης, έγραψε: «Αφήνω στη Φαίη όλα τα κλεμμένα ποτήρια. Στον Κωνσταντίνο τον Τάσο. Στον κατινάκη τα βρακιά μου. Στην Μανουσάκη κάτι οικονομίες που έχω στην άκρη. Και στην κοντή τα τσιγάρα μου».

H ίδια εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του J2US και μετά ανακοίνωσε ότι νοσεί. Τέλος, από τον τελικό έλειπαν οι Δέσποινα Βανδή και Χάρης Βαρθακούρης, οι οποίοι νοσούν με κορονοϊό.