Η περίοδος που διανύουμε, είναι μια περίοδος προ-ερωτική. Σε εμπορικό επίπεδο, όλα τα brands προετοιμάζονται για τον Άγιο Βαλεντίνο και τις προσφορές. Η επιχειρηματίας Rihanna ετοιμάζεται κάτι γκράντε για την κυκλοφορία μιας νέας σειράς εσωρούχων που λανσάρεται αύριο 20/1 και στην καμπάνια της συμμετέχει, μεταξύ άλλων, η Lourdes Leon.

Εδώ και λίγες ημέρες η Rihanna έχει πάει τη βιομηχανία της Savage X Fenty στο επόμενο επίπεδο. Μετά από μια τριετία στην οποία έχτισε ένα brand κυριαρχικό, έκανε το δικό της fashion show και «έσβησε» τη Victoria’s Secret, η 33χρονη από το Μπαρμπέιντος άνοιξε τα πρώτα 5 καταστήματα της εταιρείας της σε 5 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ (Λος Άντζελες, Χιούστον, Λας Βέγκας, Φιλαδέλφεια και Ουάσινγκτον). Κι αν αυτό το εγχείρημα πάει όπως ελπίζει, τότε σύντομα θα βρεθεί και στις άλλες μεγάλες αγορές της Αμερικής, δηλαδή τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Μέχρι τότε, μπορεί να αποπλανήσει τα φιλήδονα βλέμματα με τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει για τη συλλογή εσωρούχων του Αγίου Βαλεντίνου. Η Rihanna είναι πιο juicy από ποτέ, εξίσου σέξι και σίγουρα η μπογιά της απόλυτης επιτυχίας ζωγραφίζει πάνω της μια ακόμα μεγαλύτερη γοητεία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram